damla canım sealand yazmış evet değiştirelim öğrenelim sealandanda bende bugün sana okudum ya yarın senin içinhepimiz okuruz liste başlar canımCanim.ben sabah ve aksam okudum kendime listede sen varsin en basta...@whitepearll
Canim.ben sabah ve aksam okudum kendime listede sen varsin en basta...@whitepearll[/QUOTE
düzelttim canımdamla canım sealand yazmış evet değiştirelim öğrenelim sealandanda bende bugün sana okudum ya yarın senin içinhepimiz okuruz liste başlar canım
Canm allah inşallah sana hayırlı evlatlar verirYarin transferim olcak hayirlisiyla..2.tup bebek denemem..ilk sirayi aldigim icin hakkinizi helal ediniz..dualariniza cok ihtiyacim var..minigim insallah bu sefer bana tutunur..Rabbim hepinizden razi olsun
Adetliykende okunabilirmi bilmiyorum bilen varmı arkadaşlar ?kızlar ben adetliyim
Amiin canimCanm allah inşallah sana hayırlı evlatlar verir
canim bunu okuyalim 3 salavat ile yarina baslayalim ilk paylasim eksik cimisti35 sabah namazında 35 akşam namazında okunacak değil mi ? günde iki defa ,okunacak dua;Allâhümme ente rabbî, lâ ilahe illâ ente, halaktenî ve ene abdüke ve ene alâ abdike va’dike mestata’tü. Ebû’u leke bini’metike aleyye, ve ebû’u bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yeğfiruzzünûbe illâ ente euzü bike min şerri mâ sana’te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?