Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 2.5 ay önce mecburen sezaryenle doğum yaptım.Dikiş yerim 1 hafta iyi 2 gün kötüsızlıyoryanıyorbir de hala yan yatamıyorum bacaklarım ağrıyorBenim gibi olan var mı???siz ne kadar sürede iyileştiniz???
Cok iyi bir hastanede ve cok iyi bir doktorda olmama ragmen benim de cok gec iyilesti. o biraz bunyeyle ve senin ne kadar dinlendiginle yani zorladiginla da ilgili. Ben 1. gun ayaga kalkmistim. cok da yatip dinlenmedim. Sonucta uzun aylaaaaaar sizlama cektim. Ne kadar surdu bilmiyorum ama 6-8 ay belki daha da uzun olabilir. Ama yan yatma problemim bacak agrim felan olmadi.
Teşekkür ederim cevap için:)Bazen tamamen geçiyor sonra yeniden sızlamaya başlıyor(Doktor kilodan kaynaklanıyor dedi((Malesef kocaman bir göbeğim var((