Sezaryan sonrası kilo verememe

mrsttr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
4
0
1
27
Ben doğuma girerken 78.5 ile girdim doğumdan eve geldiğimde 78 olarak tartıldım iki hafta oldu doğum ve şuan 75 kiloyum sizce bu durum normal mi ? Zamanla kilo verebilir miyim ?

Sezeryan sonrası ödem atma durumu çok yavaş oluyor ve vücut normal doğuma göre daha yavaş toplanıyor.
Bende sezeryan oldum genel araştırmaya göre ortalama 1 sene sonunda eski kiloya ancak ulaşır fakat eski formda olmazmış.

Yaşayıp göreceğiz sağlıklı olalım da gerisini dert etmiyorum 😊🌸

Sezeryan sonrası ödem atma durumu çok yavaş oluyor ve vücut normal doğuma göre daha yavaş toplanıyor.
Bende sezeryan oldum genel araştırmaya göre ortalama 1 sene sonunda eski kiloya ancak ulaşır fakat eski formda olmazmış.

Yaşayıp göreceğiz sağlıklı olalım da gerisini dert etmiyorum

Bazı yorumları okudum doğumla 5/10 kilo verenler var onlar nasıl veriyor anlamıyorum biraz kafaya takıyorum kilo meselesini

Alınan ilaçlar sebebiyle ödem çok fazla oluyor. Bol su içip terlemeye çalışın.
Ben de çok fazla kilo aldım boy da fazla yok, dışarı çıkınca bir tuhaf oluyorum yalan yok.

Gelinimiz sezaryenden sonra şimdi tam bir sene olacak bekarlık halinden bile daha da zayıfladı. Hayatında hiç bu kadar zayıflamamış hatta sizde verirsiniz kafanıza takmayın ama yediklerinizede dikkat edin kafaya takarsanız aksi olur hep.

Lütfen şu an bunu düşünmeyin. Henüz yeni konuşasınız. Aynaya bakın doya doya bir daha hiç bu kadar kilolu olmayacaksınız 😍 Siz yemeklerinizi güzel yiyin. Protein ağırlıklı beslenin. Basit karbonhidratlardan uzak durun ama doyasıya yemeğinizi yiyin. Vitaminlerinizi kullanın. Vücudunuz yorgun. Zorlu bir süreçten çıktınız. Beyninin sizin güzel enerjilerinize ihtiyacı var. Güle güle büyütün. ❣️

Back
X