Sezaryan sonrası

Merhaba hanımlar. Ben Şubat'ta sezaryan oldum sonrasında bebeğim vefat etti. Dr. 5 ay geçtikten sonra hamile kal çok ara verme dedi bu durumu yaşayanınız var mı yani hamile kalsam dikişlerim kısmında bir sıkıntı çıkar mı
Merhaba arkadasım 4.ayın sonunda hamile kaldu o da sezeryan doğum yaptı hiç bir sıkıntı yasamadı ama son ay biraz ağrı hissetmişti o da çok normal

Merhaba hanımlar. Ben Şubat'ta sezaryan oldum sonrasında bebeğim vefat etti. Dr. 5 ay geçtikten sonra hamile kal çok ara verme dedi bu durumu yaşayanınız var mı yani hamile kalsam dikişlerim kısmında bir sıkıntı çıkar mı
Bu arada basnız sağ olsun Rabbim bir da sınamasın bu şekilde çok üzüldüm

Başınız sağolsun aynı durumu bende yaşadım 37+2 de bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

Ben de bebeğimi kaybettim sezaryenle doğum yaptım. 6 ay sonra hamile kaldım. Hamilelikte bir sorun yaşamadım. Ama dogumdan sonra ağrım çok oldu , iyilesmem de uzun sürdü. İlk sezaryen bu kadar zorlamamisti beni.

Peki öncesinde hap flan kullandınız mı Dr bana hamile kalmadan kan sulandırıcıya başlarız dedi

Ben de bebeğimi kaybettim sezaryenle doğum yaptım. 6 ay sonra hamile kaldım. Hamilelikte bir sorun yaşamadım. Ama dogumdan sonra ağrım çok oldu , iyilesmem de uzun sürdü. İlk sezaryen bu kadar zorlamamisti beni.
Rabbim şifalar versin inşallah o ağrı gerçekten çok zor

Peki öncesinde hap flan kullandınız mı Dr bana hamile kalmadan önce kan sulandırıcıya başlarız dedi

Peki öncesinde hap flan kullandınız mı Dr bana hamile kalmadan önce kan sulandırıcıya başlarız dedi
Ben yakından takip ettim hamileliği üç haftalikken öğrendim. Kan sulandirici iğne ve hap başladı doktorum hamileligim kesinlesince basladik. Hap tahminen bir ay öncesi bıraktım. İğne doğuma kadar sürdü.

Merhaba ben de şubatta doğum yaptım. Bana doktorum 8 ay demişti. Ama bütün doktorlar 6 ay diyor. siz şuanda takviyeye başladınız mı. Ya da herhangi bir test yaptırdınız mı

Bana 3 ayrı profesör 3 ay yeterli dedi. Hatta kendi doktoruma ciddi ciddi sordum. Neden herkes 6 ay derken siz 3 ay diyorsunuz , ben riske atmak istemiyorum dedim. O da bana, sezaryen sonrası 40 çıkınca bile hamile kalıp sorunsuz doğuranlar var. Eğer vitamin depoların dolduysa 3 ay yeterli demişti. Ve hamilelik öncesi vaginal ultrasonla dikiş kontrolümü yaptırdım sorun yoktu. Bir de ben dikişlerim iyileşsin diye kollajen içeren şeyler yedim ve ester c vitamini kullandım kas yapımında faydası olduğu için. Ve çevremde bir sürü kişiyle konuştum 2 ay 3 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapan.

Bana 3 ayrı profesör 3 ay yeterli dedi. Hatta kendi doktoruma ciddi ciddi sordum. Neden herkes 6 ay derken siz 3 ay diyorsunuz , ben riske atmak istemiyorum dedim. O da bana, sezaryen sonrası 40 çıkınca bile hamile kalıp sorunsuz doğuranlar var. Eğer vitamin depoların dolduysa 3 ay yeterli demişti. Ve hamilelik öncesi vaginal ultrasonla dikiş kontrolümü yaptırdım sorun yoktu. Bir de ben dikişlerim iyileşsin diye kollajen içeren şeyler yedim ve ester c vitamini kullandım kas yapımında faydası olduğu için. Ve çevremde bir sürü kişiyle konuştum 2 ay 3 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapan.
vitamin deposu ve kan degeri mevzusunu bütün doktorlardan duyuyorum . asıl olay dikişlerin yırtılması değil yeni bebegin ve annenin saglıgı depoların durumu. dikiş kontrolunu kendi doktorunuz mu yaptı yoksa herhangi bi doktor yapar mı. biz mi talep etmeliyiz? ben de 2 aydır kolajen kullanıyorum. ester c yi duymamıstım ama eczaneden almayı dusunuyorum siz dedikten sonra baktım. ben depolarıma baktırmıştım hepsi iyi hatta bazıları yuksek bile. ben haftaya 6. ayımı doldurmus oluyorum.ama biraz daha vakit tanıycam kendime bu sırada ek takvıyelere baslamayı dusunuyorum

Ester c yi hamilelik düşündüğünüzde bırakın. Ve bol su için. Karaciğeri biraz yorabiliyor. Ben 1000 lik kullanmıştım. Belki 500 lük daha iyi olabilir. Özelde gittiğim kendi doktorum dikişlerime bakmıştı. Kaybımdan sonra beni yeni bebek için desteklediğinden dolayı kendi baktı ve dikişlerin iyi bebek düşünebilirsin demişti. Bununla beraber devlet hastanesijde gittiğim bazı doktorlar beni daha fazla korkutmuştu . Yani akla gelmeyecek senaryolar yazdılar. Psikolojimi bozmuşlardı. O yüzden sizi destekleyecek en önemlisi sakinleştirecek bir doktor bulmanız önemli. Sizin 6 ay olmuşsa zaten çok yeterli bir süre. Tüm doktorlar 6 ay diyor zaten. Birde tabi gebelik kaybınız varsa bunun araştırılması önemli.

Ester c yi hamilelik düşündüğünüzde bırakın. Ve bol su için. Karaciğeri biraz yorabiliyor. Ben 1000 lik kullanmıştım. Belki 500 lük daha iyi olabilir. Özelde gittiğim kendi doktorum dikişlerime bakmıştı. Kaybımdan sonra beni yeni bebek için desteklediğinden dolayı kendi baktı ve dikişlerin iyi bebek düşünebilirsin demişti. Bununla beraber devlet hastanesijde gittiğim bazı doktorlar beni daha fazla korkutmuştu . Yani akla gelmeyecek senaryolar yazdılar. Psikolojimi bozmuşlardı. O yüzden sizi destekleyecek en önemlisi sakinleştirecek bir doktor bulmanız önemli. Sizin 6 ay olmuşsa zaten çok yeterli bir süre. Tüm doktorlar 6 ay diyor zaten. Birde tabi gebelik kaybınız varsa bunun araştırılması o
Ester c yi hamilelik düşündüğünüzde bırakın. Ve bol su için. Karaciğeri biraz yorabiliyor. Ben 1000 lik kullanmıştım. Belki 500 lük daha iyi olabilir. Özelde gittiğim kendi doktorum dikişlerime bakmıştı. Kaybımdan sonra beni yeni bebek için desteklediğinden dolayı kendi baktı ve dikişlerin iyi bebek düşünebilirsin demişti. Bununla beraber devlet hastanesijde gittiğim bazı doktorlar beni daha fazla korkutmuştu . Yani akla gelmeyecek senaryolar yazdılar. Psikolojimi bozmuşlardı. O yüzden sizi destekleyecek en önemlisi sakinleştirecek bir doktor bulmanız önemli. Sizin 6 ay olmuşsa zaten çok yeterli bir süre. Tüm doktorlar 6 ay diyor zaten. Birde tabi gebelik kaybınız varsa bunun araştırılması önemli.

Kollajeni haptan ziyade kemik suyu ilik suyu vb. Yiyeceklerle almanız da iyi olur

sebep bulunamadı. genetik rahatsızlık cıkmadı. tansıyon şeker yoktu. bebekte anomali yoktu kakasını yapmamıs suyu cok temizdi. doğal ölüm dendi. kordonda düğüm olmuş fakat akışta sıkıntı yoktu. oyuzden o sebep olmuş diyemediler. zaten nst de iyi cıkıyordu . ilk gebeliğimdi düşüğüm yok. 37. haftama kadar da çok iyi geldi. gelişimi de iyi ben de iyiydim. 36. haftamda 3 kilodan fazlaydı zaten.

Back
X