Doğuma Hazırlık sezaryana hayır normal doğuma EVEETT

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben fransada yaşıyorum sezeryanı acil bi durum olduğu zaman yapıyorlar, seçme şansımız yok yani....epidural ise isteğe göre....ben 37 haftalık hamileyim epidural istedim tabiki....
ama şöyle bir şey söylim epidural için rahmin 3 cm fln açılması gerekiyo doğum sırasında...yani sancılardan kaçış yok.... :44:

ben fransada yaşıyorum sezeryanı acil bi durum olduğu zaman yapıyorlar, seçme şansımız yok yani....epidural ise isteğe göre....ben 37 haftalık hamileyim epidural istedim tabiki....
ama şöyle bir şey söylim epidural için rahmin 3 cm fln açılması gerekiyo doğum sırasında...yani sancılardan kaçış yok.... :44:

artık epidural doğum çok yaygınlaştı.bende 4 cm açıklık olması gerekiyo diye duymuştum.o durumdaykende sancılar dayanılmayacak derecede olmuyo zaten hafif oluyo.hayırlı doğumlar:34: inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:emir_bebek:

arkadaşlar sezeryan sonrası normal doğum yapmak istiyorum.18 haftalık hamileyim.istanbul ve izmire gidebilirim doğum yapmak için .Para da hiç mühim değil.Ne olur ssvd yaptıran dr. bilen varsa Allah rızası için bilgi versin.:71:
Sezeryan olmak istemiyorum,bi daha o acılarıyaşamak istemiyorum...:43:

bende normal yaptım 2.yide normal istiyorum..benim için herşey sorunsuzdu..doğumdan sonra çataldan inip yürüyerek odama gittim.hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım.yatamadım bile o kadar enerjiktim..
Allah isteyen herkese kolay doğumlar nasip etsin..

arkadaşlar sezeryan sonrası normal doğum yapmak istiyorum.18 haftalık hamileyim.istanbul ve izmire gidebilirim doğum yapmak için .Para da hiç mühim değil.Ne olur ssvd yaptıran dr. bilen varsa Allah rızası için bilgi versin.:71:
Sezeryan olmak istemiyorum,bi daha o acılarıyaşamak istemiyorum...:43:

Sezaryen sonrası normal doğum yapan pek çok anne var okuduğum kadarı ile. Sezaryen Sonrası Vajinal Doğum (SSVD) adı ile bir grup bile oluşturulmuş internette araştırınca bulabilirsin. Sezaryen'in nasıl yapıldığı, kesiğin nasıl olduğu, nerede olduğu, rahminin durumu vs gibi konular incelenince SSVD'u yapıp yapamayacağın da ortaya çıkıyor. Çok fazla detay bilmiyorum bu konuda ama araştırınca bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/271193-ssvdsezeryan-sonrasi-vajinal-dogum.html

burada da bu konu ile ilgili başlık açılmış bile.

Bir de bu var işine yarayabileceğini düşündüğüm.
Sezaryen Sonrası Normal Doğum Mümkün « Pozitif Doğum Hikâyeleri

bende normal doğum yaptımm
normal doğum mükemmel birşey !
ßir mucizeye şahit olmak, süper yaa...
Allah isteyen herkese o qüzel anları yaşatsın :69:

benim qörümcem epidural normal yaptı ve bel ağrısı kaldı kadında
3 yıl oldu doğum yapalı hala bel ağrısı qeçmedi malesef...
ben herşeyin doğalını öneriyorum.
bende epidural normal istemiştim ancak doğumum pazar gününe denk qeldiği için
epidural anestezici o qün yoktu :1:
nasibimde normal varmışşş
iyikide normal yapmışım inşallah hepiniz normal yaparsınız arkadaşlar

bende bir ay önce normal doğum yaptım..daha öncesinde gerçekten çok korkuyodum..zor oldu doğumum ama şimdi iyiki öyle olmuş diyorum..

bende epidural normal doğum yaptım ne belimde nede başımda ağrı kaldı,süper bişeymiş,tam bir prenses doğumu:):nazar:

Back
X