Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruna danış ama sezeryan sonrası 40. Günde hamile kalıp 9 ay sonra tekrar doğum yapan birini tanıyorum.
Olmaz diye düşünmüşler ama olmuş :)Yani nokta atışı :)
Bende bebeğim 4 aylıkken öğrendim Bi ay sonra düştü maalesef ama dünyaya getrecektim dusmeseydi sonra kızım 13 aylıkken yeniden hamile idim ikinci doğumum çok kolay geçti ilkine göre hemen toparlandimmerhaba arkadaslar.ben 6ay once sezaryanle anne oldum.fakat simdi 1aylik yarimlik hamileyim adet olarak hamile kaldim o yuzden gec bildim fakat aldirmak da istemiyorum. Basina gelen oldumu boyle az zamanda basarili hamilelik geciren?cok riskli diyolar cunki
Olmaz diye düşünmüşler ama olmuş :)
Ssvd için bile 18 ay yeterli diyorlar.Iki sezeryan arasi 3 yil en sagliklisi diye biliyorum doktorum boyle soylemisti.
Iyi bir doktora danisin. Daha ic dikisleriniz iyilesmedi malum.
merhaba arkadaslar.ben 6ay once sezaryanle anne oldum.fakat simdi 1aylik yarimlik hamileyim adet olarak hamile kaldim o yuzden gec bildim fakat aldirmak da istemiyorum. Basina gelen oldumu boyle az zamanda basarili hamilelik geciren?cok riskli diyolar cunki