Sezaryen ameliyatı olanlar bi bakar mısınız

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Selam. 9 Şubat' ta Spinal Anestezi ile sezaryen masasına yattım. İlk tam 40 gün kanamam oldu ve daha sonra hiç gelmedi. Kendimi eksik hissediyorum neden bilmiyorum. Adet olmadıkça sinirim de tavan yaptı sanırım.

Sizin ne zaman geldi kanamanız? Tam 7 ay oldu tık yok bende.

4.ayda birkaç gün az emdi bizim sıpa o zaman adet oldum ben.. Her ay da düzenli oluyorum artık. Ama doktorum 2 yıla kadar hiç gelmeyebilir bile dert etme demişti. Aktif olarak emdiği için bizim dobikler ondandır seninki dert etme kuzuşum ♡

Sanki hiç gelmicekmis gibi geliyor ya özledim yemin olsun.. böyle şey özlenir mi ? Ben özledim

özlenir çünkü sinir stres yapar.. ödem yapar.. yapar da yapar kuzum, sakin ol.. doktoruna da bir danış istersen bir baktır bakalım o ne diyecek.. benim eskiden hiç o dönemde asabım bozulmazdı.. şimdi saldıracak insan arıyorum..

Ben doğum yapalı 5 ay oldu ve daha kırkım çıkmadan regl olmaya başlamıştım ama herkeste farklı olurmuş annem 9 ay adet görmemiş

benim 6 ay sonunda geldi..ama 1 yıl olmayanlar var..
kendinizi neden eklsik hissediyorsunuz onu anlamadım..

Benim ilk Doğumda 40 gün oldum daha sonra tam 7 ay adet görmedim 7. Aydan sonra düzenli gördüm.. emziriypr musun? Emziriyorsan sütün koruyor diyorlar

Sinir yapacak bisey yok canim 2 yila olmayabilirmis ben bebisim 6 aylik olunca oldum bunun sezeryan yada normal dogumla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…