• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen dikişinin üstüne ağrı

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
77
16
8
34
Merhaba. 2 buçuk ay önce sezaryen doğum yaptım. Sonrasında hiç sıkıntı yaşamamıştım. Dünden beri karnımın sol tarafında sezaryen dikişinin iki parmak üzerinde bir bölgede çok fazla ağrım var. Bağırsak mı diye düşündüm ama boşaltım yaptım birkaç kez ve ağrı geçmedi. Sezaryen dikişinin üstünde bi ağrı olmasına rağmen onunla mı alakalıdır acaba? Bir de dün kemer kullandım biraz sıkmış olabilir o mu zarar verdi diye düşünüyorum. Bu tarz ağrı yaşayanınız var mı acaba?

Bir de ağrım uzanınca geçiyor ayakta vakit geçirince ya da sol tarafa doğru eğilince artıyor

2,5 ay bile olsa daha yeni ameliyatlisin dar pantolon iç çamaşırı falan giyme, sıktığı için olmuştur. Benim 10 ay oldu hala dar giyemiyorum . Çok fazla iş yapınca agri oluyo dikiş yerimde. En az 1 sene dikkat etmek lazım

2,5 ay bile olsa daha yeni ameliyatlisin dar pantolon iç çamaşırı falan giyme, sıktığı için olmuştur. Benim 10 ay oldu hala dar giyemiyorum . Çok fazla iş yapınca agri oluyo dikiş yerimde. En az 1 sene dikkat etmek lazım
Dikişin bitim yerinin iki parmak üstü de dikiş alanına dahil sayılıyor mudur peki sizce?

Back
X