Sezaryen dikişleriniz ne durumda?

BaBLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
856
1
96
38
İstanbul
kızlar ben cocugum 20 gunlukken tasındım ve yerlestırmeden sonra dıkıslerımde bır yerde mısket buyuklugunde bır delık farkettım bı ara kapanmıs gıbı geldı ama dun baktıgımnda hala duruyordu normal bısımı bılmıyorum sızdede varmı

o zaman bende bı sorun var acı hıssetmıyorum dıye onemlı deıldır gıbı geldı borde bazı kısıler bırakıyolar ole acıklık ıcı ıltıhaplanmasın dıye dedıler ama bak yokmus demekkı

vala bende yok hatta izi bile geçiyor artık.canım bence sen bi doktora görün için rahat etsin

Bence de cnm ihmal etme bende de iz var hala kızarık ama öyle dediğin gibi değil arada kaşınıyo ama normal dedi dr. bilmiyorum öylemi

benımde devamı gectı ama orda bı delık var işte gıdıcem yok herkezde var dedılerde gıtmedım demekkı ole deılmıs zaten bısı var kılodumun oraya deyen yerınde leke oluyo kahverengı kahverengı

canım acilen dr a bi gözük tatlım bişi olmasın bide sende daha kırkı çıkmamış bebeyle ne ev taşırsın yaa bişi olsa

benm kırmızılık hala var yorulunca çıkıo daha çok bide doruk bu ara bvasmak istio onu yatarken dikiltiomm dizlermn oraya oda basıo hepbakmtım kızarmşş çok

kizlar sizin dikislerin kaliligi cokmu ince yaa benimki gecicek gibi gorunmuyor hic 2 kibriti yan yana koydugunuzda ne kadar bir kalinlik cikiyorsa ortaya cizginin kalinligi o kadar...sizinkiler ip gibimi????

bende orta kısımda hafif bi pütürlük var.geri kalan yer dümdüz ablam enfeksiyon kapmıştı yarası aktı intihap şeklinde benimki öyle değil. onun haricinde ip gibi bir çizgi rengi beyazlamadı daha pembelik var. sen bi baktır enfeksiyon yada dikiş patlamasıysa hemen tedavi olursun.

incecik çizgi var şükür sabah adet oldum heyoooooooooo okadar sevindimki anlatamam mutluluk hormonu yüklendi resmen bana aşır ıstresli asabiydim çok şülkür
darısı sizleree

ya adetleriniz düzene girdimi bu arada ben en son 14 ocakta oldum halada olmadım o da ilk adetti zaten hayır başka bir iş olmasın korkuyorum kızıda emziriyom zehirlemiyim çocuğu hamileyken bebek emzirilmezmiş galiba bebeği zehirlermiş

cnm ben dogumdan sonr 70 gün kanamam oldu malesef ve ikiker eüstüste iki hafta adet oldum çok yogun kanamayla sonra bidaha olmadım 5aydır ilk kez oluyom aşırı kopyu ve yogun görüntüde şuan ama ben morel olarak çöok iiyim sadece belim maksimum agrıyo şuan iş yapmıyom hiç başka kanmı olabilir die tereddütlerim yok dergil açıkcası korunuyoz ama nebilim işte

kızlar oncelıkle bazı kısılerde delık oldugunu orendım bole arastırırken doktora gıtmısler ve bazı kısılerın amelıyatda kullanılan ıpe ve aletlere alerjısı oluyomus onlarda bole oluyomus bı krem surmusler adını unuttum sımdı yazıyo bı kenarda onu surmelerını onermısler kendı kendıne duzelıcek demıs doktor hatta tekı ınanmayıp genel cerraha gıtmıs ve cerrahta aynı seyı demıs ıstersen bı bakalım ıcte ıltıhap varmı demıs tabı bunu yapmak ıcın o dıkıslerı tekrar acıp tekrar dıkceklermıs ayy cok korkuncc onun ıcın ben su kremı kullanıyım bakalım gecıcekmıs adet olayına gelınce dogumdan berı her ay duzenlı oluyorum ben sadece kanamam cok coğaldı

bnm dıkıslerde hala kızarıklık var ama gecıyor gıbı kalınlığı da kalın bi ip gibi.yalnız boyu kısalır demıstı dr. sızınkılerde var mı kısalma? bnm cok az kısaldı hala regl olmadım 4 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…