Sezaryen doğum sonrası yüksek tansiyon

eztheweirdo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
19
2
6
29
Kizlar selam, yeni doğum yaptim, spinal anestezi ile, demir eksikligim vardi hamileliğin sonlarina dogru da tansiyonum yukselmeye baslamisti 13/8 14/9 en son 15i gorunce doktor sezaryenle almaya karar verdi ve şimdi bu yuksek tansiyon devam etmekte, 17ye kadar dayandi kardiyolaga gittim adalat crono yazdi, korkuyorum bu böyle devam mi edecek, bunu yasayip geciren var mi?

Çok geçmiş olsun aynı ben gibi olmuşsunuz yaklaşık 3 ay sonra geçti ilacınızı ihmal etmeyin düzenli kullanımda dengeyi buluyor vücut. Ben nefrolojiye gitmiştim kardiyolojide bir gece serviste yattım acilden giriş yapmıştık 19-20 oldu ne yapsalar düşmemişti. Gebelik zehirlenmesi olmuşum ama bende doğumun son zamanları olduğum için doğum sonrasıda devam etmiş

size de çok gecmis olsun, 3 ay sonra ilaci bıraktınız mi, benim 2. günüm ilaçta gene de tansiyonum yüksek, düzenli kullanimda etki ediyor demekk

size de çok gecmis olsun, 3 ay sonra ilaci bıraktınız mi, benim 2. günüm ilaçta gene de tansiyonum yüksek, düzenli kullanimda etki ediyor demekk
Evet bıraktırdı yavaş yavaş doktor. İlaç 4-5 gün sonra etki etmeye başlamıştı bendede hatta çok düşürdü sonrasında alfamet ile devam ettirdi doktorum. Beslenmemede dikkat ediyorum artık yükselmiyor şükür çok teşekkür ederim.

Merhaba canim düzeldimi tansiyonun ?

Sizindemi tansiyon yuksekliginiz oldu? Geçtimi?
Evet benimde tansiyon sorunum oldu malesef, Düzelemedim daha büyük tansiyonum düzeldi allaha şükürler olsun ama kücük tansiyonum yüksek hala. Sizindemi tansiyon sorununuz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…