SEZARYEN DOGUMDA SUT HEMEN GELIR MI?

arif kizi nurgul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
96
23
8
33
Arkadaslar meraba yardiminiza ihtiyacim var.8 aylik hamileym ve insallah 4 hafta snra dogumum var.galiba sezaryen olucam tek korkum sutum gelmezse die.cogu sezaryenler gelmedi 3 gun snra 4 gun snra falan diyio duruyo dogumdan bi kc saat snra sutu gelen yok mu hep mi olumsuz bu cocuj ne yiyecek oleyse dha minicikken mama mi verilcek mamadan snra nasl bi dha memeyi cekecek.

Arkadaslar meraba yardiminiza ihtiyacim var.8 aylik hamileym ve insallah 4 hafta snra dogumum var.galiba sezaryen olucam tek korkum sutum gelmezse die.cogu sezaryenler gelmedi 3 gun snra 4 gun snra falan diyio duruyo dogumdan bi kc saat snra sutu gelen yok mu hep mi olumsuz bu cocuj ne yiyecek oleyse dha minicikken mama mi verilcek mamadan snra nasl bi dha memeyi cekecek.
Ben iki çocuğumu da normal doğurdu ikisini de de sütüm 4.gün geldi tam anlamıyla daha öncesinde gelen süt koyu kıvamında oluyor zaten bebeğe bu kadarı da yetiyor mama vereceksin de ilk günlerde kaşıkla ver biberon alisirsa memeyi almaz

Ben iki sezeryan oldum canim ilknde bebegim emdigi anda sutum geldi ikincide bebek kuveze koyuldu gogsum sut doldu ama makinayla zorla sagdik uc gun kuvezde kaldi memeyi tuttugu an sut geldi sen bunlara takilma Allahin izniyle gelir sutun yeterki sen ve bebegin saglikli olun yeter hayirli dogumlar dilerim

Back
X