Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar ben ikizlere hamileligimde 21 kilo almıştım dogum sonrasi 3 ay sonra eski kiloma döndüm tabiki korse kullanarak sabah erken saatte takip akşam geç saate kadar taktım düzenli kullandım sezaryen göbeği kaliyo dümdüz olmuyor ama genel olarak tüm kilom gitmisti1 ay önce sezaryenle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo almıştım şu an 10 kilosu gitti ama uzun zamandır aynı kilodayım ve karnım da hala hamile gibi. Ne zaman karnım normale döner merak ediyorum sizin ne zaman indi karnınız?
Taburcu olurken doktor söylemeden korse giymemem gerektiğini söylediler. Siz ne zaman giymeye başladınız?doğumdan sonra korse giymediniz mi,iki üç ayı buluyor toparlaması bu arada,ilk doğumunuz muydu
Belki dümdüz olmaz hemen ama kırkım çıkacak neredeyse hala hamile gibi görünüyorum normal kıyafetlerimi giyemiyorum halaSelamlar ben ikizlere hamileligimde 21 kilo almıştım dogum sonrasi 3 ay sonra eski kiloma döndüm tabiki korse kullanarak sabah erken saatte takip akşam geç saate kadar taktım düzenli kullandım sezaryen göbeği kaliyo dümdüz olmuyor ama genel olarak tüm kilom gitmisti
daha doğumdan çıkmıştım,eşime korse aldırmışlar bu bildiğimiz korselerden değilde elastik ama gayet güzel tutan göğüs altına kadar uzanan bir korse,ilk kaldırdıklarında taktılar hemen,hem yürüyebilmek hem de karnın kalmaması için dediler,ben onu 35 gün kadar öyle kullanıp sonra diğer korselerden giydim,bir ay kadar..bu üçüncü doğumumdu biraz ağır geldi bu doğum hem de tüp ligasyonu yaptırdığım için doğum sonrası kolay toparlayamadım..dikişim de açılmada olmuştu..diğer iki doğumum da taburcu olduğum gibi eve gelip korse giydim,giyme demişlerdi ama giydim yoksa o koca göbek nasıl toplayacaktı..onlar da bir sorun yaşamadım..Taburcu olurken doktor söylemeden korse giymemem gerektiğini söylediler. Siz ne zaman giymeye başladınız?
Her adet sonrası biraz daha küçülüyor1 ay önce sezaryenle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo almıştım şu an 10 kilosu gitti ama uzun zamandır aynı kilodayım ve karnım da hala hamile gibi. Ne zaman karnım normale döner merak ediyorum sizin ne zaman indi karnınız?
Muhtemelen kırkımdan sonra doktorum önerecek. Sizce korsenin çok faydası oldu mu diyet egzersiz falan yaptınız mı?daha doğumdan çıkmıştım,eşime korse aldırmışlar bu bildiğimiz korselerden değilde elastik ama gayet güzel tutan göğüs altına kadar uzanan bir korse,ilk kaldırdıklarında taktılar hemen,hem yürüyebilmek hem de karnın kalmaması için dediler,ben onu 35 gün kadar öyle kullanıp sonra diğer korselerden giydim,bir ay kadar..bu üçüncü doğumumdu biraz ağır geldi bu doğum hem de tüp ligasyonu yaptırdığım için doğum sonrası kolay toparlayamadım..dikişim de açılmada olmuştu..diğer iki doğumum da taburcu olduğum gibi eve gelip korse giydim,giyme demişlerdi ama giydim yoksa o koca göbek nasıl toplayacaktı..onlar da bir sorun yaşamadım..
Emzirirken adet görüyor muyuz acaba ben olmuyor diye duymuştumHer adet sonrası biraz daha küçülüyor
Korsede önemli tabi ben takamadım dikişlerde sıkıntı oldugu için
bundan on yıl önce korse yasak diyolardı,şimdi de giy diyorlar sürekli değiştiriyorlar,bence korsesiz toplamak çok zor önemli bir nokta,çevremde sezeryan doğum yapıp korse giymeyen bazı arkadaşlarımın göbekleri kaldı..özellikle sezeryan yapmış anneler doğumdan sonra hemen adet göremiyor bunu da etksi var bence..ben 5. ayda gördüm..egzersiz ya da diyet yapmadım aktif şekilde emziriyordum zaten emzirmek de kalori kaybediyor yağ toplamıyor vücut..tabi doğumdan önce ki halimiz genetik faktörler de buna etki ediyor...şuan 15 aylık bebeğim..yaş 34 bu doğumdan ufak bir ayva göbeğim kaldı..onun için egzersiz yapmaya başladım bu hafta vücudum sıkılaşsın diye..siz düşünürseniz hafif tempolu şeylerle başlayın bir kaç ay sonra vakit bulabilirseniz tabiMuhtemelen kırkımdan sonra doktorum önerecek. Sizce korsenin çok faydası oldu mu diyet egzersiz falan yaptınız mı?
Her adet sonrası biraz daha küçülüyor1 ay önce sezaryenle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo almıştım şu an 10 kilosu gitti ama uzun zamandır aynı kilodayım ve karnım da hala hamile gibi. Ne zaman karnım normale döner merak ediyorum sizin ne zaman indi karnınız?
Ben doğumdan bir gün sonra bebeğimi kaybettim o yüzden emzirme olmadı ilaçla sütümü kestiler o yüzden 40 ım cıkınca direk döngüm düzene girdiEmzirirken adet görüyor muyuz acaba ben olmuyor diye duymuştum
Koşu bandı alıp gün içinde evde yürüyüş yapmayı düşünüyorum fırsat buldukça ama egzersize vakit bulamam artıkbundan on yıl önce korse yasak diyolardı,şimdi de giy diyorlar sürekli değiştiriyorlar,bence korsesiz toplamak çok zor önemli bir nokta,çevremde sezeryan doğum yapıp korse giymeyen bazı arkadaşlarımın göbekleri kaldı..özellikle sezeryan yapmış anneler doğumdan sonra hemen adet göremiyor bunu da etksi var bence..ben 5. ayda gördüm..egzersiz ya da diyet yapmadım aktif şekilde emziriyordum zaten emzirmek de kalori kaybediyor yağ toplamıyor vücut..tabi doğumdan önce ki halimiz genetik faktörler de buna etki ediyor...şuan 15 aylık bebeğim..yaş 34 bu doğumdan ufak bir ayva göbeğim kaldı..onun için egzersiz yapmaya başladım bu hafta vücudum sıkılaşsın diye..siz düşünürseniz hafif tempolu şeylerle başlayın bir kaç ay sonra vakit bulabilirseniz tabi![]()
koşu da iyi bir tercih tabi ki..faydası olacaktır..çok da takılmayın korsenizi giyin koşunuzu yapın kaç kiloya inmek istiyorsanız hedef belirleyip yağlılardan kaçınıp bir de doğru bitki ve tohumlarla yol arkadaşlığı yaparsanız temizKoşu bandı alıp gün içinde evde yürüyüş yapmayı düşünüyorum fırsat buldukça ama egzersize vakit bulamam artık![]()
Belki dümdüz olmaz hemen ama kırkım çıkacak neredeyse hala hamile gibi görünüyorum normal kıyafetlerimi giyemiyorum hala
Rahim ancak toparlanıp küçülüyor,karnın ondan dolayı hamile gibi,rahim eski boyutuna gelince iniyor,ben doğuma gitmeden önceki kilomla aynı döndüm eve şoka girmiştim ee bebek çıktı nasıl eksilmedim diye:)) inanılmaz ödemim oldu sezeryan sonrası elimmayağım başon gibiydi 1 ay sonra yaklaşık 10 kilo eksildi,30 kilo aldım çok zayıftım öncesi,1.5 yıl geçti eski kiloma 2-3 kilo kaldı ,göbeğim yok hiç ekstra ama hamilelik öncesi düzenli egzersiz yapan biriydim,şimdi tekrar düzenli egzersizlerimi yapıyorum1 ay önce sezaryenle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo almıştım şu an 10 kilosu gitti ama uzun zamandır aynı kilodayım ve karnım da hala hamile gibi. Ne zaman karnım normale döner merak ediyorum sizin ne zaman indi karnınız?
twla
koşu da iyi bir tercih tabi ki..faydası olacaktır..çok da takılmayın korsenizi giyin koşunuzu yapın kaç kiloya inmek istiyorsanız hedef belirleyip yağlılardan kaçınıp bir de doğru bitki ve tohumlarla yol arkadaşlığı yaparsanız temiz
Çok normal yahu. Daha çok erken![]()
Takip ettiğim anneler var instagramda doğumdan 1-2 ay sonraki paylaşımlarına bakıyorum karınları düz görünüyor. Ama ben hala öyle değilim karnım şiş diye düşünüyorum. Sanırım bir süre daha böyle napalım zamanla düzelir inşallahRahim ancak toparlanıp küçülüyor,karnın ondan dolayı hamile gibi,rahim eski boyutuna gelince iniyor,ben doğuma gitmeden önceki kilomla aynı döndüm eve şoka girmiştim ee bebek çıktı nasıl eksilmedim diye:)) inanılmaz ödemim oldu sezeryan sonrası elimmayağım başon gibiydi 1 ay sonra yaklaşık 10 kilo eksildi,30 kilo aldım çok zayıftım öncesi,1.5 yıl geçti eski kiloma 2-3 kilo kaldı ,göbeğim yok hiç ekstra ama hamilelik öncesi düzenli egzersiz yapan biriydim,şimdi tekrar düzenli egzersizlerimi yapıyorum
Biraz daha sabredin,6-7 aydan sonra dr onay verirse spora başlarsınız,moralinizi bozmayın1 yıl baskül ailesi gibi gezdim
Takip ettiğim anneler var instagramda doğumdan 1-2 ay sonraki paylaşımlarına bakıyorum karınları düz görünüyor. Ama ben hala öyle değilim karnım şiş diye düşünüyorum. Sanırım bir süre daha böyle napalım zamanla düzelir inşallah![]()
Sezaryen göbeği ile karnım hala hamile gibi olayı aynı şey değil. Yani sezaryen göbeği böyle birşey değil. Rahminiz küçüldükçe karnınız inecek. Korse takıyor musunuz ? Ama dolamalı korse alın medikalden. Cırtlı olanlardan. O daha iyi sıkıyor.1 ay önce sezaryenle doğum yaptım. Hamilelikte 20 kilo almıştım şu an 10 kilosu gitti ama uzun zamandır aynı kilodayım ve karnım da hala hamile gibi. Ne zaman karnım normale döner merak ediyorum sizin ne zaman indi karnınız?
Dikiş kısmı da biraz öyle eski formunda değil alt karnım. Korseyi nasıl kullanmalıyım haftaya kullanmaya başlarım doktoruma sorupSezaryen göbeği ile karnım hala hamile gibi olayı aynı şey değil. Yani sezaryen göbeği böyle birşey değil. Rahminiz küçüldükçe karnınız inecek. Korse takıyor musunuz ? Ama dolamalı korse alın medikalden. Cırtlı olanlardan. O daha iyi sıkıyor.
Sezaryen göbeği alt karında sarkık biçimsiz birşey oluyor dikiş üzerinden katlanıyor gibi değişik