Doğuma Hazırlık Sezaryen icin kacinci hafta?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
36+5te suyum geldi. Normal dogumdan genrl anestezi altinda sezaryene döndük. Korkmayin, uyuyup uyanip meleginizi kucaginiza alacaksiniz. Doktorlar zaten o kadar aliskin ki bu işleme ameliyathanede muzik acip, sakalasiyorlar. Bunlari gorunce rahatlayacaksiniz

36+5te suyum geldi. Normal dogumdan genrl anestezi altinda sezaryene döndük. Korkmayin, uyuyup uyanip meleginizi kucaginiza alacaksiniz. Doktorlar zaten o kadar aliskin ki bu işleme ameliyathanede muzik acip, sakalasiyorlar. Bunlari gorunce rahatlayacaksiniz
Kac kilo dogdu bebis gelisimi tamamlamis miydi

Masallah annesi bugun 36+0 kontrolumde bana da 2950 dendi ama ultrasonla gercek cok tutmuyor sanirim
Evet ayni olmuyor. Ultrasonda daha fazla soyleniyor ama ayni zamanda gunluk 80- 100gr aliyorlar. Eger dogumum baslamasaydi normal dogum icin beni 39.haftada cagirmisti dr. Sizinde o civarlarda cagirir muhtemelen

Cnm korkmana gerek yok heralde ilk bebek seninki ben şuan 25.haftamdayım 4.sezeryanım olucak insallah,korkuyor musun dersen biraz var evet korkum riski var diye ama insallah kendimi erken toplarım diye ümit ediyorum sezeryan arttıkça riskte artıyor bana doku uyuşmazlığı tek riskin denildi,umarım öyle birşey yaşamadan meleğini kucağıma alirim herkesin hakkında hayırlısı 😊
merhaba aralarında kaç ay var acaba bir sıkıntı yaşadınız mı?

Back
X