- 24 Mayıs 2016
- 7
- 21
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaannesi bakıcak canım kendı annemde benımle kalıcak ama insan genede ayrı kalıcam dıye uzuluyor inşallah Memnun oldum buaradaZaten 2 gün yatyorsun hastanede babaanne yada anneanne varsa onlar ilgilenmezler mi sonrasında evinde iyilesirsin korkma Allahın izniyle ..adaşız yani :)
Ay hadi inşallah benımkide öyle geçer de bian önce ayaklanırım Benim ilki çok rahattı hiç yatmadım inşallah buda öyle olurBende iki sezeryanla doğum yaptım ikinci Doğumum birinciye gore daha hafif geçti bir hafta da ayaklandim diyebilirim ilk cocuguma da ananemle erkek kardeşim bakmisti :)
Benim dokotorum çok moralimi bozmuştu ama
Iyi canim Allahim kolaylik versin dua edicem :)Babaannesi bakıcak canım kendı annemde benımle kalıcak ama insan genede ayrı kalıcam dıye uzuluyor inşallah Memnun oldum buarada![]()
Ben ne olduğunu anlamadım bile erken suyu gelince panikle hastaneye gittim normal diye beklerken birden sezeryan durumu çıktı. Sezeryan korkusu ile ameliyathanede buldum kendimi sonra bebeğim erken doğduğu ve bazı sorunlardan dolayı doğduğu gün kuvoze kondu . İlk yürümeye başladığım zaman bebeğimi kuvozde görmeye gittim. Ertesi günde hastaneden çıktım ben bebeğim orda kaldı . Boş çıkınca sezeryan mı opdum ne oldu anlamadım vallaNe güzel herkesin ilk doğumu güzel geçmiş benimki berbattı sonda bile takmadılar..
İnşAllah 2.si kolay geçer
Bu arada Allah kavuştursun
Ben ne olduğunu anlamadım bile erken suyu gelince panikle hastaneye gittim normal diye beklerken birden sezeryan durumu çıktı. Sezeryan korkusu ile ameliyathanede buldum kendimi sonra bebeğim erken doğduğu ve bazı sorunlardan dolayı doğduğu gün kuvoze kondu . İlk yürümeye başladığım zaman bebeğimi kuvozde görmeye gittim. Ertesi günde hastaneden çıktım ben bebeğim orda kaldı . Boş çıkınca sezeryan mı opdum ne oldu anlamadım valla
Sağol canım. Sansliymis demek ki :) sezeryandan sonra normal doğum oluyor artık bazı şartlar ve riskleri kabul ettiğin sürece doktorlar yaptırıyor artıkGeçmiş olsun bacım Allah beterlerinden korusun bizi napalım nasibimiz böyleymiş. Mesela benim ablamdanda hepimiz sezeryan bekliyoduk bigün bir anda sancısı gelip akşama doğurdu normal doğum yaptı hastaneye 10 cm açıklıkla gitti masaya bile kazakla çorapla çıkmış apartopar:) kısmet işte.... yavrularımıza kavuştukya çok şükür en önemlisi o... senin kaçıncı haftada doğdu? Ben 41'de doğurdum
Sağol canım. Sansliymis demek ki :) sezeryandan sonra normal doğum oluyor artık bazı şartlar ve riskleri kabul ettiğin sürece doktorlar yaptırıyor artık
Hayır canım o kadar uzun sene geçmesine gerek yok genelde doktorlar en az 2 sene diyor ama daha kısa süre de yapan var fakat 2 seneden önce olursa risk daha fazla oluyor . 2 ayrı doktor ile konuştum ikisi iki doğum arası 3 sene dedi ama 2 sene de olur diyen de varEvet oluyormuş ama uzun bi süre geçmesi gerekiyormuş ben 5 sene falan bekleyemem artık benden geçti:) inşAllah 2.si de çoluk geçmeden Allah nasip ederde.... bide o riski burda alacak doktor sanmıyorum yurtdışında olsa belki yaparlarda
Hayır canım o kadar uzun sene geçmesine gerek yok genelde doktorlar en az 2 sene diyor ama daha kısa süre de yapan var fakat 2 seneden önce olursa risk daha fazla oluyor . 2 ayrı doktor ile konuştum ikisi iki doğum arası 3 sene dedi ama 2 sene de olur diyen de var
Aynen yapan ve yaptıran çok varÖyle diyen varsada o riski kim göze alırki 2 sene çok az bence dikişler patlayabilir doğum anı insan bütün gücüyle ıkınıyor üstüne bide karnına bütün gücüyle bastırıyolar.. ben o kadar normal doğum istememe rağmen 3 sene bile geçse kabul edemem riske atamam Allah korusun herşey olabilir. Yaptıran varsada Allah yardımcısı olsun