Merhabalar bu konu açılalı uzun süre olmuş ama maalesef bende 26+2de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve ölü doğum (normal doğum) yaptım

kızımı hep normal doğurmak istemiştim ama kucağıma da almak istemiştim sağlıkla nasip olmadı melek oldu yavrum

benim 20.haftada tansiyonum yükselmeye başladı evde kendim takip ederken farkettim doktorum da takip etmemi söyledi 22+1 de detaylı usg ye gittm ve orda kan akımında sorun tespit edildi, raporda ön planda plasental yetersizlik yazıyordu hemen ecopirin başladılar ertesi gün kendi doktoruma gittiğimde o da alfamet başladı günde 3 doz ama yeterli gelmedi 1 hafta sonra 4 doza çıktı o da yeterli gelmedi be kardiyolojiye yönlendirdi holter takıldı holter sonucu korkunç geldi evde mac 15-10 gördüğüm tansiyon holterda 17-11 18-11 lere kadar çıkmış hemde ben uyurken bile doktorumm da inanamadı hemen dozu 4*2 ye çıkardılar ama maalesef o da etkili olamadı 1 hafta bu dozda ilaç içtim haftasına kontrole gittim ve o kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim

dünyamız yıkıldı bundan önce erken haftada 3 düşük ve 16. Haftada erken suyum gelmesi sebebi ile kalbi duran canım melek oğlum var onu kürtaj ile almışlardı benden

sözün özü bende beylikdüzü medicanaya gidiyordum doktorum bebeğin kalbinin durduğunu söyledikten sonra bu hastanede perinatolog yeni ayrıldı senin haftanda doğum için kurul kararı gerekir onu almak için perinatolog lazım burda yapamayız dedi beni en yakın özel hastaneye yönlendirdiler ama bir aile doktorumuzun tavsiyesi ile hemen Başakşehir çam sakura kadın doğum acile gittik iyili de gitmişiz çünkü karaciğer enzimlerim çok yükselmiş 3 gece yattım sürekli yoğun tedavi aldım beni etkilemeye başlamış malesef ilerlemiş olsaydı yüksek ihtimalle sorun yalayacaktım gibi görünüyor

protein kaçağı yoktu bende ama ürik asit hep yüksekti normal değere göre

malesef iyi doktora denk gelmek çok zor ileriki haftalarda sanırım her hafta idrar kan baktırmak gerekiyor. Mesajlarınızı okuyunca hepinizin acısını yüreğimde hissettim ben de çok yeni kaybettim melek kızımı bugün 8.gün

umarım en kısa zamanda kolaylıkla hepimize yeniden nasip olur

yeniden bu yola girip olumlu sonuçlar alanlar olursa buraya da yazıp bize umut olsunlar lütfen