Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberok, haydi doğurda bir epidural normal doğum hikayesi patlat : ) çabuk tut elini.
Valla canım bilmiyorum ki:) Dr "bu senin 2.doğumun,sancı sürecin ilkine göre daha kısa olacak,belkide geldiğinde açılman 4 cm i geçmiş olacak,epidruale gerek kalmayacak" gibilerinden bişiler söylemişti.Geçen gittiğimde epidrual için sancım kaç dk.da bir olunca geliyim diye sordum,15 dk.ya düşünce gelirsin demişti. Bakıcaz bakalım,merakla bekliyorum nasıl olacağını.3. çocuk düşüncelerim buna göre şekillenecek![]()
Benim Doktorumda eğer doğuma hazırsan, açılman varsa Epidural vermeyiz , gerek kalmaz demişti.Duruma göre yani.
Ayy canım sen 3. çocuk da mı düşünüyorsun ?! : ) Hayırdır birileri size sponsor mu oldu yoksa : )
Allah iyiliğini versin..Valla ne yalan söyliyim,bi yanım istiyor.Yani çocuklar açısından düşündüğümde 2 kardeş çok az geliyor.Gitgide akraba fakiri oluyoruz..
Kendi rahatlığım açısındansa 2 yeter diyorum ama dediğim gibi..Herşey şartlara bağlı.Hamileliğim çok güzel geçti,doğumum ve bebeğimi yetiştirme sürecimde de sıkıntı yaşamazsam 3.yü de yapabilirim gibime geliyor![]()
Valaha canım cesaret işi.Sabır, imkan ve şartlar da uygunsa kalabalık Aile çok güzeldir.Ben kalabalık Aile de büyüdüm kuzenlerimin sayısını karıştırırım yani : ) ama bizim kuşak şimdi hep tek çocukla kaldı.Ben şu kızı bi meydana getiriyim ona göre bakıcam artık 2. yapar mıyım bilmiyorum : ) daha çocuk nasıl bir şey tadına varmadık.
Epidural normal doğum düşünüyorum.Ama -spinal sezeryan- istemiyorda değilim, benim korkularım çok fazla.Ama yine de her şeyi oluruna bıraktım.Bakalım ne olucak.İlk olarak -epidural normal- tercihim.Eskiden yokmuş şimdi madem böyle bir rahatlık var neden kullanmayayım.Neden canıma eziyet edeyim ki.Eskiden olsaydı belki ,eskilerde kullanırdı : )
Bunun yanında açılma vs. olmazsa kesinlikle suni sancı istemiyorum.Normal doğum sırasında, aksi bir durumda vakumla bebeğimin alınmasınıda istemiyorum.Bu 2 durumda sezeryana alınmak tercihim.Doktorumla da konuştum zaten.
Tabikide çok güzel bişey canımcım,Allahım isteyen hrkese tattırsın..Seninde deiğin gibi kalabalık aile çok güzel ama gitgide akraba falan kalmıcak ortalıktaKArdeşlikte ayrı bi güzeel.Şartlarımız el verdikten sonra neden olmasın 3 çocuk? :) Tabi herkes kendini bilir.Allah hepimizin gönlüne göre versin..:26:
![]()
walla çok akıllıcabende benzer şeyler düşünmüştüm