- 3 Ekim 2007
- 14.702
- 37.051
- 1.123
- 39
arkadaşlar şu an itibariyle 37+3 günlük hamileyim.bu zamana kadar hep normal doğum istedim,bebeğim genelde iri görünüyor,40. haftanın sonunda 4 kiloyu geçebileceğini söylüyor dr ama normal doğurabilirsin diyor( çatı muayenesi falan da yapmadı neye göre bunu söylüyor bilmiyorum)yalnız 2 gün bile gecikse sezryen yapacağını da söylüyor.benim de kafam çok karıştı,yarın kontrolüm var o zaman drla da açıkça konuşacağım,yani hem normal doğumun sancılarını çekip sonra da ameliyat olmaktan korkuyorum,bu ihtimal kuvvetliyse direkt sezaryen istemeyi düşünüyorum artık.
gelelim soruma...bu konuda herkes değişik şeyler söylüyor.sezaryen olduktan kaç gün sonra günlük hayatınıza döndünüz?yani yemek yapmak,bebeğinizle rahatça ilgilenebilmek gibi...bir de çok yoğun ameliyat acısını ne kadar süreyle hissettiniz?
ben apandisit ameliyatı oldum,onunla kıyaslayabilir miyim sizce?eğer öyleyse abartılacak bi durum yok..
cevaplarınızı heyecanla bekliyorum
gelelim soruma...bu konuda herkes değişik şeyler söylüyor.sezaryen olduktan kaç gün sonra günlük hayatınıza döndünüz?yani yemek yapmak,bebeğinizle rahatça ilgilenebilmek gibi...bir de çok yoğun ameliyat acısını ne kadar süreyle hissettiniz?
ben apandisit ameliyatı oldum,onunla kıyaslayabilir miyim sizce?eğer öyleyse abartılacak bi durum yok..
cevaplarınızı heyecanla bekliyorum