selam canım.ben de bir çocuk annesiyim,sezaryenle dünyaya getirdim kuzucuğumu.bir kere doğum sancısı çekmeyeceğin için şanslısın.abartıldığı gibi korkunç ağrılar falan olmuyor.ilk gün gaz yapmıyorsun ama ikinci gün Allah ne verdiyse zart zurt.benim k.validem ve annem refakatçimdi.çok utanmıştım.
bebek konusunda hiç endişelenme.benim hemen sütüm gelmişti.zaten hemşireler emzirmenle ve gerekirse mamayla ilgileniyorlar.aç falan kalmaz yani merak etme.zaten o karnında aldığı vitamin onu 3 gün götürüyormuş hiç bir şey içmese bile.
o günlerce kalkamazsın durumları yalan 2 gün dinlenmek için hastanede yatıyorsun sonra normalsin yani.ilk kalkışta bir baş dönmesi baş ağrısı oluyor hepsi bu.ama çocuğunu kucağına almak bam başka.göğüs çatlağı için yarın bir krem aldır bu çok önemli.göğüs çatlağı acısı hiç bir şeye benzemez.
herşeyin tadını çıkar ve olumlu düşün.anestezi zaten çok kolay bir nefes çek diyorlar hooop bayılıyorsun,sonra bir kalkıyorsun.odada tüm sevdiklerin pür neşe bir meleği seviyorlar.işte hepsi bu.