Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorla görüşmedim ben daha ama 6 ay sonra falan diye söyleniyormuş galibatam bir yıl sonra hamile kalmıştım,hamileliğin son ayları çok zor geçmişti,eski kesik bölge de baskı ve gerilmeden kaynaklı,herkes de farklılık gösterebilir,sağlık açısından iyi değil iki t
en az bir yılDoktorla görüşmedim ben daha ama 6 ay sonra falan diye söyleniyormuş galiba
Hamile misiniz sezeryanla ikinci çocuğumu doğurdum 6 ay oldu ikinciyi doğuralı şimdi hamile olabilirim bide emziriyordum çok korkuyorumSezaryen sonrası 2-3 ay içinde tekrar hamile kalan varmı acaba aranızda bi sıkıntı oluyor mu bilgilerini paylaşın lütfen
Hayır değilim hayırlısı olsun hakkınızdaHamile misiniz sezeryanla ikinci çocuğumu doğurdum 6 ay oldu ikinciyi doğuralı şimdi hamile olabilirim bide emziriyordum çok korkuyorum
Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın ama acelenizin sebebi nedir? 2 yıl önerilir gebelikler arasında genel olarak. Vücut bi toparlanır kendine gelir depolarınız dolar vs vsHayır değilim hayırlısı olsun hakkınızda
Şubat ayında bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim çok zor benim için katlanabilmek doğum için gittim kucağım bomboş geldim odası eşyaları boş eve geri gelmek kundaklara sarmam gereken kızımı kefene sardımYargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın ama acelenizin sebebi nedir? 2 yıl önerilir gebelikler arasında genel olarak. Vücut bi toparlanır kendine gelir depolarınız dolar vs vs
Başın sağolsun canım. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi. Biraz zaman ver kendine psikolojik olarak ve bedensel olarak toparlanman lazım. Hem senin hem de bebeğin için en doğrusu bu. Acele etme doktorunla da görüş minimum ne kadar beklemek gerektiğini o daha doğru bilgi verir.Şubat ayında bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim çok zor benim için katlanabilmek doğum için gittim kucağım bomboş geldim odası eşyaları boş eve geri gelmek kundaklara sarmam gereken kızımı kefene sardım
Teşekkür ederim sağolun her doktor farklı bişey söylüyorBaşın sağolsun canım. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi. Biraz zaman ver kendine psikolojik olarak ve bedensel olarak toparlanman lazım. Hem senin hem de bebeğin için en doğrusu bu. Acele etme doktorunla da görüş minimum ne kadar beklemek gerektiğini o daha doğru bilgi verir.
Rabbim sabır versin çok üzüldüm içim sızladıŞubat ayında bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim çok zor benim için katlanabilmek doğum için gittim kucağım bomboş geldim odası eşyaları boş eve geri gelmek kundaklara sarmam gereken kızımı kefene sardım
Kimse böyle bi acı yaşamasın gerçekten çok zor sağolun amin destek almak için eşim konuştu ama ben istemedim o şehirden taşındım şuan farklı bi şehirdeyim bi nebze olsun ev değişikliği iyi geldi bana tabi insan nereye giderse gitsin acısını da yanında götürüyorRabbim sabır versin çok üzüldüm içim sızladıben 8 haftalıkken kaybettiğim halde yıkıldım psikolojik olarak çok etkilendim ve bu gebeligim inanılmaz evhamli geçiyor o yüzden. Her an kaybetme korkusu yaşıyorum. Çok zor Rabbim hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın
inşallah sağlıkla en kısa zamanda yeniden nasip eder size de dua edeceğim
kürtaj olduğumda haftam erken olduğu halde Dr rahim kendini toparlayınca yeniden tutunur ancak demişti. Sizin durumunuzda rahim kaç ayda kendine gelir bilirler az çok. Buna göre bi tahmin yurutebilirsiniz belki yeni gebelik planı için. İnşallah en güzel şekilde nasip etsin Rabbim
gerekirse psikolojik destek almak için kendinize zaman tanıyın çünkü hiç kolay değil yaşadığınız
![]()
Sezaryenle mi doğum yapmıştınızBen bebeğim 6.5 aylıkken hamile kaldım,çok şükür bı sorun yaşamadım.folik asit alımına dikkat edin yaraları iyileştirici özelliği var.hemde sağlıklı gebelik için de 3 ay öncesinden kullanmalısınız.beslenmenize dikkat edin bol meyve sebze özellikle et tüketin.kan değerlerinizi de yüksek tutun.ben bunlara çok dikkat ettim.cok şükür 2.bebegim 9 aylık oldu.
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBaşınız sağ olsunben sezeryan olalı 5.5 ay olmuştu hamile kaldım şuan 22. Haftalık hamileyim doktor başta riskli dedi ama şuan bir sıkıntım yok ara ara dikişlerim ağrıyor . Bakalım son haftalarda belli olur
İnşallah allahım nasip ederİniallah sizde öyle![]()
Canım İnan seni kimse anlamaz herkes der ki neden acele ediyorsun bekle işte ne olacak ki ama kimse içimizdeki acıyı bilmiyor.İnşallah allahım nasip eder![]()