Sezaryen sonrası hemen hamile kalanlar

zhrknkb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
27
8
1
29
Sezaryen sonrası 2-3 ay içinde tekrar hamile kalan varmı acaba aranızda bi sıkıntı oluyor mu bilgilerini paylaşın lütfen

Ben 2. Kez hamilelik yaşamadım ama doktorunuz zaten en az 1-2 yıl bekleyin demiştir size. Ona göre önlem almanız gerekiyordu. En sağlıklı bilgiyi doktorunuzdan alırsınız, herkesin vücudu farklı farkli

tam bir yıl sonra hamile kalmıştım,hamileliğin son ayları çok zor geçmişti,eski kesik bölge de baskı ve gerilmeden kaynaklı,herkes de farklılık gösterebilir,sağlık açısından iyi değil iki türlü de

tam bir yıl sonra hamile kalmıştım,hamileliğin son ayları çok zor geçmişti,eski kesik bölge de baskı ve gerilmeden kaynaklı,herkes de farklılık gösterebilir,sağlık açısından iyi değil iki t
Doktorla görüşmedim ben daha ama 6 ay sonra falan diye söyleniyormuş galiba

Sezaryen sonrası 2-3 ay içinde tekrar hamile kalan varmı acaba aranızda bi sıkıntı oluyor mu bilgilerini paylaşın lütfen
Hamile misiniz sezeryanla ikinci çocuğumu doğurdum 6 ay oldu ikinciyi doğuralı şimdi hamile olabilirim bide emziriyordum çok korkuyorum

Hayır değilim hayırlısı olsun hakkınızda
Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın ama acelenizin sebebi nedir? 2 yıl önerilir gebelikler arasında genel olarak. Vücut bi toparlanır kendine gelir depolarınız dolar vs vs

Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayın ama acelenizin sebebi nedir? 2 yıl önerilir gebelikler arasında genel olarak. Vücut bi toparlanır kendine gelir depolarınız dolar vs vs
Şubat ayında bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim çok zor benim için katlanabilmek doğum için gittim kucağım bomboş geldim odası eşyaları boş eve geri gelmek kundaklara sarmam gereken kızımı kefene sardım

Şubat ayında bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim çok zor benim için katlanabilmek doğum için gittim kucağım bomboş geldim odası eşyaları boş eve geri gelmek kundaklara sarmam gereken kızımı kefene sardım
Başın sağolsun canım. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi. Biraz zaman ver kendine psikolojik olarak ve bedensel olarak toparlanman lazım. Hem senin hem de bebeğin için en doğrusu bu. Acele etme doktorunla da görüş minimum ne kadar beklemek gerektiğini o daha doğru bilgi verir.

Başın sağolsun canım. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi. Biraz zaman ver kendine psikolojik olarak ve bedensel olarak toparlanman lazım. Hem senin hem de bebeğin için en doğrusu bu. Acele etme doktorunla da görüş minimum ne kadar beklemek gerektiğini o daha doğru bilgi verir.
Teşekkür ederim sağolun her doktor farklı bişey söylüyor

Rabbim sabır versin çok üzüldüm içim sızladı🥺 ben 8 haftalıkken kaybettiğim halde yıkıldım psikolojik olarak çok etkilendim ve bu gebeligim inanılmaz evhamli geçiyor o yüzden. Her an kaybetme korkusu yaşıyorum. Çok zor Rabbim hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın 😔 inşallah sağlıkla en kısa zamanda yeniden nasip eder size de dua edeceğim 🤲 kürtaj olduğumda haftam erken olduğu halde Dr rahim kendini toparlayınca yeniden tutunur ancak demişti. Sizin durumunuzda rahim kaç ayda kendine gelir bilirler az çok. Buna göre bi tahmin yurutebilirsiniz belki yeni gebelik planı için. İnşallah en güzel şekilde nasip etsin Rabbim🤲 gerekirse psikolojik destek almak için kendinize zaman tanıyın çünkü hiç kolay değil yaşadığınız 😕

Ben bebeğim 6.5 aylıkken hamile kaldım,çok şükür bı sorun yaşamadım.folik asit alımına dikkat edin yaraları iyileştirici özelliği var.hemde sağlıklı gebelik için de 3 ay öncesinden kullanmalısınız.beslenmenize dikkat edin bol meyve sebze özellikle et tüketin.kan değerlerinizi de yüksek tutun.ben bunlara çok dikkat ettim.cok şükür 2.bebegim 9 aylık oldu.

Rabbim sabır versin çok üzüldüm içim sızladı🥺 ben 8 haftalıkken kaybettiğim halde yıkıldım psikolojik olarak çok etkilendim ve bu gebeligim inanılmaz evhamli geçiyor o yüzden. Her an kaybetme korkusu yaşıyorum. Çok zor Rabbim hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın 😔 inşallah sağlıkla en kısa zamanda yeniden nasip eder size de dua edeceğim 🤲 kürtaj olduğumda haftam erken olduğu halde Dr rahim kendini toparlayınca yeniden tutunur ancak demişti. Sizin durumunuzda rahim kaç ayda kendine gelir bilirler az çok. Buna göre bi tahmin yurutebilirsiniz belki yeni gebelik planı için. İnşallah en güzel şekilde nasip etsin Rabbim🤲 gerekirse psikolojik destek almak için kendinize zaman tanıyın çünkü hiç kolay değil yaşadığınız 😕
Kimse böyle bi acı yaşamasın gerçekten çok zor sağolun amin destek almak için eşim konuştu ama ben istemedim o şehirden taşındım şuan farklı bi şehirdeyim bi nebze olsun ev değişikliği iyi geldi bana tabi insan nereye giderse gitsin acısını da yanında götürüyor 🥹

Ben bebeğim 6.5 aylıkken hamile kaldım,çok şükür bı sorun yaşamadım.folik asit alımına dikkat edin yaraları iyileştirici özelliği var.hemde sağlıklı gebelik için de 3 ay öncesinden kullanmalısınız.beslenmenize dikkat edin bol meyve sebze özellikle et tüketin.kan değerlerinizi de yüksek tutun.ben bunlara çok dikkat ettim.cok şükür 2.bebegim 9 aylık oldu.
Sezaryenle mi doğum yapmıştınız

Başınız sağ olsun 🙏🏼 ben sezeryan olalı 5.5 ay olmuştu hamile kaldım şuan 22. Haftalık hamileyim doktor başta riskli dedi ama şuan bir sıkıntım yok ara ara dikişlerim ağrıyor . Bakalım son haftalarda belli olur

İnşallah allahım nasip eder🙏
Canım İnan seni kimse anlamaz herkes der ki neden acele ediyorsun bekle işte ne olacak ki ama kimse içimizdeki acıyı bilmiyor.
Bende bebeğimi kaybettim 9 ay önce kaybettim sezaryen oldum
en yakın arkadaşım bile bekle ne acelen var dedi kimseden anlayış ve duyar bekleme gerçekten ateş düştüğü yeri yakar.
Benim doktorum normalde en az 1 yıl derdim ama sizin durumunuz farklı sonuçta bebeğinizi kaybettiniz 6 aydan sonra düşün dedi bizde korunmayı bıraktık.
Çok zor süreçlerdi benim bedenim resmen yavruma mezara oldu gelde bunu diğer insanlara anlat. Tüm bunların bir imtihan olduğunu bilmeli Allah’a tevekkül etmeli
Sizin kaç ay oldu

Back
X