sezaryen sonrası hemen hamile kalma

katinamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
360
6
96
İçel Mersin
arkadaşlar merhaba. 2009 ağustosta sezaryen ile doğum yaptım. 3. ayımdan beri korunmama rağmen ve her ay düzenli adet olmama rağmen 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. kürtajı asla düşünmeme rağmen dikiş yerlerim için korkuyorum. hiç sıkıntı yaşamadan sezaryenden kalktım ve şimdi bile sıkıntım yok yanlız büyüyen karnım ve aynı yerden kesilecek olması beni tedirgin ediyor. :18:kızım ağustosta bir yaşına girecek doğumum eylül ayına. kızıma mı üzüleyim kendime mi bilemedim. :44:doktoruma gideceğim haftaya ama sizlerin bilgi ve tecrübelerinizdan faydalanmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim:

bende sezeryan oldum ve en çok korktuğum şey hamile kalmak inşallah başıma gelmez allah isteyenlere nasip etsin sanada allah kolaylık versin

canım öncelikle allah hayırlısını versin. ama anlamadım kızın 2 yaşına girmicek mi ağustosta , nasıl 1 olacak. ben de aralık 2009da doğum yaptım sezeryanla en korktuğum şey hamile kalmak şu an. cevaplamayabilirsin ama merakımdan soruyorum nasıl korunurken hamile kaldın ? ben de hep adet oldum ,hiç boş geçmedim doğumdan sonra. canım ikisi bir büyüre artık ne yapıcan. kısmeti varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…