sezaryen sonrası hemen hamile kalma

katinamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
360
6
96
İçel Mersin
arkadaşlar merhaba. 2009 ağustosta sezaryen ile doğum yaptım. 3. ayımdan beri korunmama rağmen ve her ay düzenli adet olmama rağmen 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. :17:kürtajı asla düşünmeme rağmen:19: dikiş yerlerim için korkuyorum. hiç sıkıntı yaşamadan sezaryenden kalktım ve şimdi bile sıkıntım yok yanlız büyüyen karnım ve aynı yerden kesilecek olması beni tedirgin ediyor. :18:kızım ağustosta bir yaşına girecek doğumum eylül ayına. kızıma mı üzüleyim kendime mi bilemedim. :44:doktoruma gideceğim haftaya ama sizlerin bilgi ve tecrübelerinizdan faydalanmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim:49::

bende sezeryan oldum ve en çok korktuğum şey hamile kalmak inşallah başıma gelmez allah isteyenlere nasip etsin sanada allah kolaylık versin

canım öncelikle allah hayırlısını versin. ama anlamadım kızın 2 yaşına girmicek mi ağustosta , nasıl 1 olacak. ben de aralık 2009da doğum yaptım sezeryanla en korktuğum şey hamile kalmak şu an. cevaplamayabilirsin ama merakımdan soruyorum nasıl korunurken hamile kaldın ? ben de hep adet oldum ,hiç boş geçmedim doğumdan sonra. canım ikisi bir büyüre artık ne yapıcan. kısmeti varmış :)

Back
X