Sezaryen sonrası olabilecek en kötü şey!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Anne adayı kızını sezaryenle dünyaya getirdikten sonra olabilecek en kötü şey başına geldi...
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659014.Jpeg

28 yaşındaki Sam Bell, planlandığı üzere kızı Chloe'yi sezaryen ile dünyaya getirdi. Sezaryen sonrası evde kızıyla vakit geçiren Sam, 5 gün sonra dikişleri alması için ebeyi beklerken kabusu yaşadı.
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659015.Jpeg

Ayağa kalktığı anda karnındaki dikişler patlayan Sam'in bağırsakları bir anda dışarı fırladı. Bağırsaklarını dağılmaması için kendi eliyle tutmak zorunda kalan anne acilen hastaneye kaldırıldı.
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659016.Jpeg

Annenin karnına 20 dikiş atıldı ve durumunun iyi olduğu belirtilti.
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659017.Jpeg

Hastane konuyla ilgili aileden özür dilerken geçirdiği travmanın etkilerini hala tam olarak atlatamayan Sam, "Aşağı baktığımda bağırsaklarımın sarktığını gördüm. Hemen eşime seslendim ve bir daha bağırsaklarıma bakmaya cesaret edemeden ambulansın gelmesini bekledim" dedi.
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659017.Jpeg

Evde yatar vaziyette 40 dakika ambulans bekleyen kadın sonunda eski sağlığına kavuşmuş.
sezaryan-sonrasi-olabilecek-en-kotu-sey--5659018.Jpeg

Kaynak: Milliyet

Son düzenleme:
Pek inandırıcı gelmedi ya :KK57:

çok korktum okuyunca ilk bebeğimi sezeryanla doğurduğum için şimdi yine sezeryan olmam gerekiyo keşke bu haberi okumasaydımo_O

Anne adayı kızını sezaryenle dünyaya getirdikten sonra olabilecek en kötü şey başına geldi...
Eki Görüntüle 1535023
28 yaşındaki Sam Bell, planlandığı üzere kızı Chloe'yi sezaryen ile dünyaya getirdi. Sezaryen sonrası evde kızıyla vakit geçiren Sam, 5 gün sonra dikişleri alması için ebeyi beklerken kabusu yaşadı.
Eki Görüntüle 1535024
Ayağa kalktığı anda karnındaki dikişler patlayan Sam'in bağırsakları bir anda dışarı fırladı. Bağırsaklarını dağılmaması için kendi eliyle tutmak zorunda kalan anne acilen hastaneye kaldırıldı.
Eki Görüntüle 1535025
Annenin karnına 20 dikiş atıldı ve durumunun iyi olduğu belirtilti.
Eki Görüntüle 1535026
Hastane konuyla ilgili aileden özür dilerken geçirdiği travmanın etkilerini hala tam olarak atlatamayan Sam, "Aşağı baktığımda bağırsaklarımın sarktığını gördüm. Hemen eşime seslendim ve bir daha bağırsaklarıma bakmaya cesaret edemeden ambulansın gelmesini bekledim" dedi.
Eki Görüntüle 1535026
Evde yatar vaziyette 40 dakika ambulans bekleyen kadın sonunda eski sağlığına kavuşmuş.
Eki Görüntüle 1535027
Böyle bir haberi burda yayınlamanızın amacı nedir Allah aşkına? Farkında değilsiniz galiba ama burası hamileliğinde sorun yaşayanların okuduğu bir forum.

Bir düşüğün ardından şu an ikiz bekliyorum ve bu yüzden sezaryen olmak zorundayım. Zaten hamileliğim risklerle dolu. Benim gibi zor durumda olan pek çok hamile varken bir de bu haberi gözümüze sokmanızı KINIYORUM.

Biraz sağduyulu ve düşünceli olmak çok zor olmasa gerek. :KK20:

berbat bir şey allahtan kan kaybından falan ölmemiş 40 dk ambulans nasıl beklenir o halde ne olursa olsun bir ameliyat normalinde riski vardır elbette ama keyfi olarak hiçbir sorun yokken bıçak altına yatılmasını anlamış değilim

Boyle bir haberin ne anlami var ki...bir de hamileler basliginda. Zaten insanlar dogum yapacak,gergin.
Sadece moral bozar boyle seyler.
Hicbir faydasi yok ki bunu okumanin.
Bence kaldirilmali...

Benim anlamadığım bebeğe ne olmuş öyle? O anneden daha kötü gözüküyor. Bence bu haber yalan dolan, takılmayın.
Böyle bir şey milyarda bir ihtimal yoksa hiç bir doktor bu riski almaz. Bizimkiler maşallah çatır çatır kesiyorlar dikiyorlar.

Ingilterede yasandigina hic sasirmadim.
Saglik konusunda 20 yil geriden geliyor

X