Sezaryen sonrası

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
4 gün önce sezeryan ameliyat ile doğum yaptım
Sol tarafta dikişte çok haff bi şişlik var akıntı kötü koku sızma vs gbi bişey yok şükür
Ama oturup kalkerken özelikle de bebeği emzirmek için kucağıma aldığım anda çok ağrıyor ve sızlıyor
Salı günü kontrolüm var ateşim vs yok
Sizde böylesi bir durumla karşılaştınız mı
Ağrılarınız tamamen kaç günde geçti
Bu konu hakkına blgi sahibi olanlar cvb yazarlarsa çok memnun olurum arkadaşlar bnm için çok önemli

Daha çok yeni ağrılar olması çok normal ben ilkinde 20 günde ayağa kalktım tamamen normale döndüm
Ikincisinde de 10 günde toparladım kendimi
Sağlıkla buyutun insallah hayırlı olsum korkmayın sezeryan sonrası biraz ağrılı surec

Şişlik hakkında bişey diyemeyeceğim doktorun görmesi iyi olur.Bende şişlik olmamıştı ama agrılar bi süre devam edebilir 15 20 günü bulabilir bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebilir

3 hafta rahat hareket edemiyordum. Daha çok başındasın, zamanla iyileşecek.

Şişlik hakkında bişey diyemeyeceğim doktorun görmesi iyi olur.Bende şişlik olmamıştı ama agrılar bi süre devam edebilir 15 20 günü bulabilir bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebilir
Aslında bnde ağrıyı pek galaya almıyorum ama şişlikden korkuyorum

Daha çok yeni ağrılar olması çok normal ben ilkinde 20 günde ayağa kalktım tamamen normale döndüm
Ikincisinde de 10 günde toparladım kendimi
Sağlıkla buyutun insallah hayırlı olsum korkmayın sezeryan sonrası biraz ağrılı surec
Umarım canm teşekkür ederim

Şişlik dikiş yerindeyse iltihap olabilir içinde .Ablamda bazı yerler öylece sert kaldı bazı yerlere dr iltihap kurutucu iğne verdi .Kırıp üzerine döküyordu.
Genel cerrah baktı .
Sert kalması iyi birşey değil

Şişlik dikiş yerindeyse iltihap olabilir içinde .Ablamda bazı yerler öylece sert kaldı bazı yerlere dr iltihap kurutucu iğne verdi .Kırıp üzerine döküyordu.
Genel cerrah baktı .
Sert kalması iyi birşey değil
Akıntı vs bişe var mıydı

Bir haftada tamamen iyileşmiştim. 10. Günde doktor artık futbol bile oynayabilirsin dedi 😄 3. Günde ağrı olması çok çok normal ama her gün büyük oranda iyileşiyorsunuz.

Bn 2 dogumumda da 1 haftada toparlamistim. Doktor bnm dikislerimi hem 3 gun sonra hemde 1 hafta sonra kontrol etmisti. Sisligi bilmem ama agri olmasi normal.

Deriyi deriye tutturuyorlar ya öyle katlanma gibi mi şişlik var yoksa sivilce çıkmadan önce yapar ya şişlik onun gibi mi?

O ağrılar bende de oldu epey sürdü. Doktor kontrolünde sordum dedi ki ilk orta ve sona daha sıkı dikiş atıyoruz sorun yaşamaman için o yüzden ağrıyor dedi. O acıyı bilirim..

Back
X