- Konu Sahibi papatya4545
-
merhaba canım.. öncelikle başın sağolsun diyorum.. allah bu acıyı sana ve kimseye yaşatmasın tekrardan.. canım.. 3 kez sezeryan olunabiliyor. ama 4. ü de doğuranları biliyorum.. ayrıca cok yakın arkadasımın ablası ikiz dogum yaptı ve 40 ı cıkınca tekrar hamile kaldı ve doğurdu. çocugu da kendiside cok sağlıklı. 1 yıl arayla sezeryan dogum yapanları duymustum. ama sana tavsiyem bir süre daha beklemen. yani hem bedenen hem de ruhen iyice hazır olman. çünkü vücut ve rahimin bir doğumdan sonra kendini toplaması belli bi süre alıyor.
canım öncelikle başın sağolsun bende 2009 şubat ayında doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.doktorum sezeryandan sonra en az 1 sene beklemek gerektiğini ama bebeğimi kaybettiğim için 7_8 ay sonra hamile kalabılecegimi söyledi ama çok istiyordum ve mayısta adetim bıkac gun gectı test yaptım çok silik çıktı doktora gittim ve degerlerımın cok dusuk oldugunu dıkkat etmem gerektıgını soyledı bıkac gun sonra kanamam geldı hemen doktora kostum ve yeni doğum yaptığım için vücut hazır olmaığını ve vücuttan attığını söyledi ve doktorun sözünü dınleyerek beklemekte yarar var dıye dusundum bu ay doum yapalı tam bır sene oldu ve gecen hafta öğrendim hamileyim doktoruma sordum bunları yasadım şu anda bana yada bebeğe bır zararı olurmu dıye ve 6 ay sonra organlar yerleşiyor rahim eski boyuna dönüyor 6 aydan sonra bı sorun olmaz dedı yani bıraz daha beklemende fayda var canım allahım gönlüne göre versin sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle canım
canım,dikişlerin nasıl sana problem çıkartıyorlar mı?ben en çok dikişlerden korkuyorum.normal doğum yapanlar hemen hamile kalabiliyorlar o yüzden organların yerleşmesi olayı beni düşündürmüyor.daha çok dikişler için kaygılıyım.canım ben eylülde dış gebelikten sezeryan oldum. doktor 6 ay dedi ama ben 2 ay dayanabildim. şimdi 12 haftalık hamileyim.kontrollerimefe gidiyorum herhangi bir sorun yok dikişlerle ilgilide sorun yaşamıyorum şimdilik. bu arada geçmiş olsun canım. sormak istediğin bişey olursa yarıdmcı olabilirm.
inşallah bebeğini sapasağlam kucağına alırsın.allah bu kez yüzünü güldürsün canım.
bu güzel haberleri okudukça bende ümitlenyorum. geleceğime umutla bakabiliyorum.senin adına çok sevindim.
yazdıklarından tam olarak anlayamadım,sezaryandan 6 ay sonra hamile kalmanın sakıncası yok mu?6 ay süre yeterli mi?
Sen biraz fazla acele etmişsin sanırım.düşüğünden sonra tekrar denemedin mi?yoksa bir yıl dolmasını mı bekledin?biraz çok sordum galiba ama beni en iyi sen anlarsın.
canım,dikişlerin nasıl sana problem çıkartıyorlar mı?ben en çok dikişlerden korkuyorum.normal doğum yapanlar hemen hamile kalabiliyorlar o yüzden organların yerleşmesi olayı beni düşündürmüyor.daha çok dikişler için kaygılıyım.
canım,dikişlerin nasıl sana problem çıkartıyorlar mı?ben en çok dikişlerden korkuyorum.normal doğum yapanlar hemen hamile kalabiliyorlar o yüzden organların yerleşmesi olayı beni düşündürmüyor.daha çok dikişler için kaygılıyım.
dikişlereden yana herhangi bi şikayetim yok. benim derdim sadece kötü görüntü dikiş görüntüsü onun dışında hiç bir sorunum yok ama karnım çok fazla şişmedi daha.
kötü görüntü nasıl?normal sezaryan dikişinden farklı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?