Sezaryen ve koca göbek üstüne gitmeyen kilolar:((

Gideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.

bir tane fitness model vardı sezaryen sonrasında sporla falan gayet de güzel toparlamış izi var sadece sarkıklık gidiyor illaki çok örnek var öyle önce sağlıklı kilo verin sonra spora başlarsınız kendiniz evde yaparsınız o fazlalık da gider dert etmeyin o kadar. geçen yaz plajda italyan bir kadınla tanışmıştım hafif kilolu sezaryen olmuş yakın zamanda göbüş sarkıordu ama kadın gayet bikinisiyle denize giriyordu kadın görünümünden gayet de mutlluydu doğal bir şey çünkü biz gereksiz takıyoruz çevremizdeki insanların ağzını tıkayamadığımız için. çocuk için fazladan yiyorsanız onun yerine süt artırıcı bitki çayları var onları tercih edin diyetisyen daha sağlıklı önerilerde bulunur tabi de cidden etrafı boşverin kendinizi sevin önce.

Bazısı doğumdan sonra veremiyor nedense.Bebeğin kırkı çıktığında otomatik 10 kg gidiyor. Hamileliğin son ayları inanılmaz bir istah artışı oluyor. Eğer hamileliğin son aylarındaki yemeğe devam edilirse verilemiyor. Ünlü bir diyetisyen bebek 2.5 aylık olduktan sonra süt miktarında azalma olmaz diyetle demişti .Emziren annelere uygun bir diyetle verebilirsin.Mesela ben kırmızı et yersem sütüm bol oluyor .Ayrıca bol su iç. Diyetteyim diye sütüm kesin azalcak diye beyine de sinyal verme.

Yeme içmeyle süt azalmaz, artmaz.
Emzirmeyle artar sadece. Emzik biberon vermeden emzirirseniz bol bol süte bişey olmaz.
Diyetisyene giderek dengeli beslenerek verebilirsiniz.
Çok kilo almışsın diyen densizleri de takmayın bence.

Ben diyetisyenlere inanmıyorum yani evet arkadaşım diyetisyene giderek zayıflamıştı ama ne bilim her iki saatte bir yemek yiyeceğin bir liste veriyorlar eline, çok sağlıksız. Zaten kiloyla birlikte saçlarını da kaybetmeye başlamıştı vitaminsizlikten.
Sugar diye bir video var şekerin vücuda etkisi üzerine bir deney. orda adam diyor ki ben sağlıklı beslenirken ki yediğim yiyeceklerin kalorisi şekerli yiyeceklerden fazlaydı ama sağlıklı beslenirken kilo almazken şekerli yiyecekler yediğimde bir ayda 6 kilo aldım

Yapman gereken sağlıklı beslenmek. Gerçekten de bende şekeri bıraktığımda bir buçuk hafta da iki kilo verdim
Hareket etmek
Öğünlerin arasını açmak dicemde bilgim yok süt azalıyor mu yemeyince
Mesela çok yemek yiyeceğine süt arttırıcı besinler tüketebilirsin

Bol bol su iç ve emzirmeye devam et..emzirirken diyet yapilmaz diyetisyene gerek yok..daha yeni doğum yapmissin..ben 8 aydan sonra kilo vermeye başladim..hamilelikte 10 kilo aldim 1 sene 16 kilo verdim

Gideceğim inşallah aynaya bakmıyorum sezaryen dikişi üstüne göbek sarkıyor utanıyorum.
O göbek gidiyor. Sezeryan göbeği filan kalmıyor.Ben 58 kilodan 76 çıktım hamileliğimde .Göbeğim yok denecek kadar kaldı. Şuan Jillian Michealsın 30 day shared egzersizini yapıyorum. Çok sıkılaştırıyor. Sarkık bir görüntü yok 59 kiloyum şuan bebeğim 8 aylık

Hep yazıyorum ama
84 kılo ıle doguma gırdım . 12 kılo dogum sonrası 1 haftada verdım. 40 cıktıgı gun spora basladım , salona gıttım yanı. dıyet yapmadım 2 kılo aldım. 74 kılo ıle dıyete basladım. 68 kıloya kendı cabamla dustukten sonra dıyetısyene gıttım 1 ayda 8 kılo verdım. Hep emzırdım bu donemde . 60 kılo ıle dıyetı bıraktım 56 kıloya kendı kendıme dustum bebegım 6 aylıkken 56 kıloydum kısacası. sutum hıc kesılmedı, suanda 20 aylık oglum sutten yenı kestım.
En yıyecegım donemde yıyemedım kısacası ama degdı. Emzırmek kılo verdırıyor kısmına hıc ınanmıyorum, emzırırken dıyet yapılmıyor kısmınada ınanmıyorum kı ben uzman eslıgınde hem spor hem dıyetle verdım. Ote yandan adet oldum 6. ayda ve cokta guzel olmustu

Daha 4 ay olmus, bi sakin ol. Hepsi geciyor, bu kadar takilma. Allah saglik versin 6-7 kilonun ne onemi var.

Yalnız o kılodan degılde kasların yırtılmasından olabılır. Ben bu sonbaharda cerraha gozukecegım. Obeklenmıs bır gobegım vardı benımde suanda zayıf oldugum ıcın bu sekılde degıl ama evet bır sarkma durumu oldu , gerdırmede gerekırse yaptırmak ıstıyorum bakalım

Bu kilo ve beden olayını turkiyede kadınların bu kadar neden kafaya taktığını bir türlü anlamıyorum anlamayacağım.
Etraftakilerin çeneleri bir türlü susmuyor ki. Ben de kiloluyum. Bir gün kuzenlerim beni araya aldı. Ağızlarına geleni saydılar, sanki namussuzluk yapmışım, sanki cinayet işlemişim gibi.
En komiği de eşimin benu beğenmeyip başka kadınlara gideceği ile korkutmaya çalıştılar. Halbuki hepsi zayıf ama eşleri onlara gram değer vermiyor. Hatta eşlerinin gözü de sürekli başkalarında ( kendileri anlatır)
Ama benim eşim ve evliliğim dert olmuş onlara. :KK70:

Yersem süt olur mantığı fi tarihinde kaldı.

Sadece dereotu su bile bol süt hapiyor.

Un ve şekeri keserseniz bebeğinize de büyük faydası olur.

Hasta değilse kişi , kilo vermenin tek yolu boğazı tutmak.

Yiyip yiyip şikayet etmek sadece kadınlarda var.

Etraftakilerin çeneleri bir türlü susmuyor ki. Ben de kiloluyum. Bir gün kuzenlerim beni araya aldı. Ağızlarına geleni saydılar, sanki namussuzluk yapmışım, sanki cinayet işlemişim gibi.
En komiği de eşimin benu beğenmeyip başka kadınlara gideceği ile korkutmaya çalıştılar. Halbuki hepsi zayıf ama eşleri onlara gram değer vermiyor. Hatta eşlerinin gözü de sürekli başkalarında ( kendileri anlatır)
Ama benim eşim ve evliliğim dert olmuş onlara. :KK70:
Kuzenleriniz adına üzüldüm bu kadar sığ ve kötü kalpli oldukları için .
Anlam veremiyorum sadece bana ait olan beni etkileyen bir beden karşıdakinin neden bu kadar konuşmasına elestirmesine neden olur ?
Bu kilo konusunu en çok takıntı haline getirmiş ülkelerden biriyiz.
Genç kadınlarımız maalesef vücudunun güzelliği kadar değerli olduğuna inanıyor, böyle bir nesilden ne bekleyebiliriz ki

Şimdi bilindik şeyleri yapın.
Şeker, un, kızartmadan uzak durun.
Bol su için.
Geç saatte yemek yemeyin.

6 ayı bitince bebeğinizin, diyetisyene gidersiniz.
Merak etmeyin dünyanın sonu değil.

Aynı yaştayız.
8 hafta önce 78 kiloydum.
Ki ben hamileliklerimde bile görmedim bu kiloyu.
3. Bebeğim, 6 ay bitti ve diyete başladım.
7 haftada 7.5 kilo verdim.
Bir hafta koruma yaptım ve biraz ara vermiş oldum.
Bu hafta yeniden başladım.
Eylul ortasi-Ekim gibi iş başı yapacağım.
Hedefim 60-62 arasını görmek.

Kararlı olun yeter. Takıntı haline getirmeyin, kilo dediginiz uçar gider.
Bunu da metabolizması kaplumbağadan hallice ben söylüyorum :)

Evet yiyoru
Evet yiyorum doğumdan çıktığımda 66 idim 6 kilo aldım..su içiyorum ama beraberinde yedim de.
72 kilo musun kilon vok yokmus sadece zayifken biraz kilo alinca millete bence kilolu gelmeye baslamissin 72 dedigin nedir ki yavas yavas verirsin bana da aynisini yapiyolar geldi sisko falan iyce iri yari oldun diyolar mesela... ki ben hamileyim doguma gidicem bunu bilmelerine ragmen yapiyolar maalesef bizim ulkemizde insanlar boyle

Kuzenleriniz adına üzüldüm bu kadar sığ ve kötü kalpli oldukları için .
Anlam veremiyorum sadece bana ait olan beni etkileyen bir beden karşıdakinin neden bu kadar konuşmasına elestirmesine neden olur ?
Bu kilo konusunu en çok takıntı haline getirmiş ülkelerden biriyiz.
Genç kadınlarımız maalesef vücudunun güzelliği kadar değerli olduğuna inanıyor, böyle bir nesilden ne bekleyebiliriz ki
Evet anaokuluna giden kız çocukları bile güzel miyim değil miyim diye kafaya takmış bu durumu. Kadın sadece güzellikten ibaret sanki. Akıl, zeka, yetenek , merhamet, şefkat , insalık, iyi niyet, vicdan, kalp güzelligi.... hiç birinin bir önemi yok :(

Evet anaokuluna giden kız çocukları bile güzel miyim değil miyim diye kafaya takmış bu durumu. Kadın sadece güzellikten ibaret sanki. Akıl, zeka, yetenek , merhamet, şefkat , insalık, iyi niyet, vicdan, kalp güzelligi.... hiç birinin bir önemi yok :KK43:
Işte bu yüzden biz diğer kadınlarla ve en önemlisi kendimizle ilişkimizde bunu beslememeliyiz.
Beden sizin , güzellik sizin hatta sağlıkta sizin
Kendiniz için en iyisini siz bilir siz yaparsınız. Bunu bedeniyle barışık olmayan her kadına diyorum. Bu dünyanın tadını çıkarıp muhteşem ilişkiler kurmak için güzel bir bedene ihtiyacımız yok ama sağlıklı bir ruh yapısı olmazsa olmaz.

Yeme içmeyle süt azalmaz, artmaz.
Emzirmeyle artar sadece. Emzik biberon vermeden emzirirseniz bol bol süte bişey olmaz.
Diyetisyene giderek dengeli beslenerek verebilirsiniz.
Çok kilo almışsın diyen densizleri de takmayın bence.
Canım çok sık emziriyorum sadece beni emiyor..emzik biberon yok.o halde benim ilk işim diyetisyene gitmek olmalı..

milletimiz maalesef öyle zayıfken çok zyıfsın çöp gibisin kilo alınca bune çok şişmişsin , banada aynı şekilde derlerdi belli bi süre sonra kabak tadı veriyorlar her gördüklerinde aynı şeyleri söylemekten bıkmazlar boşverin bebek büyüyünce koşturmaltan o kilolar gider

Boğazımı tutmalıyım.yemezsem süt azalır bebek doymaz diye endişe ediyorum ..20 kilo aldım hamile iken 4 kilo çocuk gerisi hoop göbek basen..üniversite 3 te iken 44 kilo idim:))
Sütün yemeklerle özelikle hamur işi yiyeceklerle alakası yok canım sadece sağlıkli ve süt yapıcı şeyler tuket. Eylül'de doğum yaptım kizim 3 aylikti emzirme döneminde daha çok yiyip kilo almaya başlayınca buradaki diyet gruplarına katıldım.

Birde spor yaptım vücut çabuk toparliyor. Hala da spor yaparım.

Nisan ayında mezun oldum e şu an hedef kilomun 2 kilo altındayım. Bol bol su iç sıvı tuket hamur işi pilav makarna bunlardan uzak dur çok yemek istersen ölçüleri azalt.

Merhaba arkadaşlar.Çok klasik bir konu ama benim derdim de bu.32 yaşındayım mart ayında doğum yaptım.Kilo vermek yerine 6 kilo aldım üstüne..72 kiloyum .
Vaktinde kilo almak için diyetisyene gitmiştim.Bebeğim 4 aylık şu an diyet yapamıyorum.Emzirmek de işe yaramıyor ..Geçen ay kardeşimin düğünü vardı her gören ne olmuş sana ne çok kilo almışsın deyip durdu...Hatta bir kez de demeyip dalga geçercesine tekrar ettiler.Hamile misin diye soran da oldu..Oğlum da anne evin en güçlüsü sensin dedi neden diye sorduğumda şişko olduğumu söyledi..
Eylülde iş başlıyor ve giyecek kıyafet yok almak durumundayım..
Kopçalı korseler var onlardan alsanız toparlar vücudunuzu

Back
X