Sezaryende rahmi alınan varmi

Kolayina kaciyor maalesef dr lar beninde kardesimin bagirsak ameliyatinda rahimde endometriozis görüp rahmini aldilar.kac cocugunuz var.hadi cocuguda gectim 30 yasinda hormonlari gitti.

2. Bebeğim yumurtaliklarini almışlar mı hormon yüzünden almamışlar

Geçmiş olsun. Hayati bir mesele olmasa alınmazdı sanırım. Allah evlatlarınızı bağışlasın.

Sorunsuz bir gebelik miydi normalde? Bir tanıdığımınkini de aldılar ama onda plasenta previa (plasentanın önde olması) vardı ve ameliyata girerken böyle bir ihtimal olduğunu biliyorduk. Ne olursa olsun bir rahminizin olması hayatta olmanızdan önemli olamayacağına göre en doğrusunu yapmışlar, geçmiş olsun.

Sadece gebelik şekeri vardı hamielikte başka sorun yoktu çikolata kisti i vardı onu alicakti doktor başka da bir durum söz konusu degildi

Hastaneye dava açın iyice incelensin maddi manevi tazminat hakkınız var peşini bırakmayın sakın
Cok gecmiş olsun

Hastaneye dava açın iyice incelensin maddi manevi tazminat hakkınız var peşini bırakmayın sakın
Cok gecmiş olsun
Şaka mısınız ya? Adamlar hobi olarak rahim almıyorlar herhalde. Doğum ve sonrası anne ölümlerinin en büyük sebeplerinden biri rahim atonisi. Hastayı kaybetmeyi mi tercih etselerdi?

Şaka mısınız ya? Adamlar hobi olarak rahim almıyorlar herhalde. Doğum ve sonrası anne ölümlerinin en büyük sebeplerinden biri rahim atonisi. Hastayı kaybetmeyi mi tercih etselerdi?
Siz hiç tv İzlemiyorsunuz heralde bu ulkede kaç kişi yanlıs iğneler yuzunden öldü, kaç hamile kadın doğum da öldü veya bebek ölümü oldu. En yakın arkadaşım bebeği normal doguma zorlandıgı için öldü..
İhmal olmasa da dahi maddi manevi tazminat a hakkı var hastanın. Rahim sadece cocuk yapmak için degil hormonlarının calısması için de gerekli. Rahim olmadıgı için yıllarca iğne kullanmak zorunda kalacak hasta.kolay mı geliyor kulaga???

Evet ilk paragrafınız tam da benim anlatmaya çalıştığım şeyler. Eğer hızlı bir kararla rahim alınmasaydı bu hasta da aynı sebeplerden ölmüş olacaktı muhtemelen. Evet hormonlar için iğne kullanması ölmüş olmasından iyidir.

Yumurtaliklari mi almamış doktor önceden tamamı alınıyormuş.adet gormiycen hormonların aynı şekilde çalışacak dedi

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş. Benim iki tane miyomum var. Doktor doğumda kanaman fazla olacak dedi, benim de aklıma böyle şeyler geliyor. Miyom olunca rahim yeterince kasılmıyormuş doğumdan sonra.

Geçmiş olsun canım.Allah seni evladına bağışlamış.
Kadın üreme sisteminde rahimden hormon salgılanmaz.Rahmin alınması hormonlar üzerinde doğrudan etkili değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…