Kızlar, 34+4teyim. Bebeğim bir türlü dönmüyor. Kafası sağ kaburgamın altında, popişi sol ortada ayakları kafasının hemen altında, U pozisyonu almış şekilde yatıyor. Doktorum "bu pozisyonda dönmesi çok zor, sezeryan olacaksın" dedi. "Epiduralden başka sezaryen yapmam" diyor. Aklımı kaybettim. Bebeğime kavuşacak da olsam 4 hafta sonra kendi ayaklarımla gidip sezaryene giremem..Psikolojim fena bozuldu. Doğum sancısı ile gitsem, doktorum ne isterse yaparım da, ağrı sancı yokken, tarih belli saat belli, sinemaya gider gibi sezaryene gidemem kızlar.. Bir de epidural...Kalp krizi geçiririm heralde:..(
tatlımmmm seninle günümüz bile aynı benimde başka sebeplerden sezeryan olabilir ve bende feci tırsıyorum AMA sonuçta senin de dediğin gibi bebişimizi alacağız kucağımıza benide normal doğumdan korkutuyorlar en son dün görümcem korkuttu sezeryan daha iyi bilmem ne kendimi kestirme olayı korkutuyor beni ama mecbur kalınca yapacak bişi yok sonuçta korku daha kötü korkularımız yüzünden bebişlerimize bişi olursa diye korkuyorum bende olacağız el mahkum sonra unutacağız gidecek hiç kokrma Allah yardımcımız olur sen bol booll dua et ve son güne kadar düşünme boşver
Canım, çok teşekkürler, yalnız olmadığımı bilmek çok güzel... Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun. Hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...(( Normal doğum yapanlar sezaryen daha iyi, sezaryen yapanlar normal daha iyi diyorlar... Derin bir nefes alıp dua edeceğiz artık...
Kızlar, 34+4teyim. Bebeğim bir türlü dönmüyor. Kafası sağ kaburgamın altında, popişi sol ortada ayakları kafasının hemen altında, U pozisyonu almış şekilde yatıyor. Doktorum "bu pozisyonda dönmesi çok zor, sezeryan olacaksın" dedi. "Epiduralden başka sezaryen yapmam" diyor. Aklımı kaybettim. Bebeğime kavuşacak da olsam 4 hafta sonra kendi ayaklarımla gidip sezaryene giremem..Psikolojim fena bozuldu. Doğum sancısı ile gitsem, doktorum ne isterse yaparım da, ağrı sancı yokken, tarih belli saat belli, sinemaya gider gibi sezaryene gidemem kızlar.. Bir de epidural...Kalp krizi geçiririm heralde:..(
benimde bebeğim tersti,son ana kadar dönmesini bekledik ama dönmedi ..
bende sezaryen oldum..spinal anesteziyle yapıldı, çokta rahattı..zaten narkoz haricinde, bi ilaç daha yaptılar(sakinleştirici olduğunu düşünüyorum)o yapılınca; pamuk gibiydim ,kendimi çok iyi hissettim..sohbetle geçti doğum düşünyani operasyon rahat..sonrasında bi kaç gün ağrı oluyor..o da bebişi sağlıkla kucağına aldığın için, şükrediyorsun ve hiç gözüne gelmiyor o ağrılar..hayırlısı nasılsa öyle olsun, öylesini dile cnm..Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun
İlk dogumumda sanciyla gittim.kanala girmemis dendi sezeryana alindim.genel oldu.cok rahatti. 3 saatte ayaga kalktim.bu persembe epidural oldum.hala dogrulamadim perisanim.karnim 7 aylik gibi. biri biri tutmuyor. herkesin farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?