• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryenden sonra adet düzeni.. yardım

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar sezeryandan 40gun snra kanamam oldu 10gun fln. 1ay sonrada adet gibii 5gun gldi bitti. şimdide gunlerım geldı gecıyorda adet olamadm bir turlu. süt korumasına inanmam ama acaba ondanmı adet olmadımki sezeryan olanlar yardımcı olursa sevnırmm

kızlar sezeryandan 40gun snra kanamam oldu 10gun fln. 1ay sonrada adet gibii 5gun gldi bitti. şimdide gunlerım geldı gecıyorda adet olamadm bir turlu. süt korumasına inanmam ama acaba ondanmı adet olmadımki sezeryan olanlar yardımcı olursa sevnırmm

Başta bi düzensizlik oluyo hayatım ama sen dikkat et yine

Her iki çocuğumuda sezeryan ile dünyaya getirdim canım.
Adet düzensizliğine sezeryan ne kadar etki eder bilmem ama bemimkisi hem kansızlıkla alakalı olsada süt adet düzensizliği yapar bildiğim kadarı ile.
Ben kızım 9 aylıktı 10 yıl sonra oğlumu dünyaya getirdim 6 aydı sanırım sonra adet olduım.:ssz:
Hamile değilsen 1-2 aylık zamanlarda normal böyle şeyler

sezeryanla bir ilgisi yok 6 ay adet gormedim 6.ayin bitiminde adet gormeye basladim ve hep duzenli gitti bazisi 1 yil adet gormuyor bazi arkadaslarimdogumdan hemen sonra adet gormeye basladi mesela , ama bazi insanlarda duzensizlik olmasi normal süt hormonundan dolayi boyle oluyor diye biliyorum kisiden kisiye degisiyor bu durum

Sezeryanla bi ilgisi var mı bilmiyorum ama ben de 2 oğlumu da sezeryanla dünyaya getirdim, ikisinde de 1 er sene adet olmadım. Endişe etme bişi olmuyor :)

Canım bende sezeryenle dogum yaptım. Dogumdan sonra 8 ay adet olmadım endişe etme normal bu durum ama dikkatli ol tabii.

Back
X