- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Evet annem kiz kardeşim babam esim ablamAilen yanında olacak demi..
daha sen çocukmuşsun be canım.16 inşAllah yaa
Evet annem kiz kardeşim babam esim ablam
Duydugum kadariyla konusyrm genel anestezi daha iyi gibi diger turlu felc kalma ihtimali cokmus..Ne oneriyosunuz yarın sabah sezeryan olacak zor olurmu başlarda ne yapmam gerek tirsiyorummmmdd
Yok canım eşin abartmış oldukça kaç kere sezaryen olmuş :)Amin esimde bagiramazsin şimdiki gibi dikisler patlar bebegi kucaklayamazsin saga sola tutunarak yurursun falan diyor sinirimi bozuyor
Bebek assagada normal gelmek istiyor ama doktor risk gorduBen doğum yapalı 20 gün oldu. Spinal sezaryen oldu tavsiye ederim çok rahat.. doğuma girerken anestezi uzmanına korktuğunu söyle. Sana sakinleştirici vversin. Benim ilk doğumda genel anestezi oldum. Uyanması bir dert. Birde herkes gecelik demiş ama ben rahat bir pijama takımı götürdüm gayette kullanışlı oluyor.
Normal doğumu neden düşünmüyorsun?
Gerçekten patlamaz dimi...Yok canım eşin abartmış oldukça kaç kere sezaryen olmuş :)
Dikişler patlamaz öyle merak etme bebeği kucaklamakta sıkıntı olmaz sadece 1-2 gün emzirmede doğru pozisyon almakta zorlanırsın o kadar
Yanında sana yardım edecek seninde onun yanında rahat ettiğin biri olsun
Çok tatlım patlamaz sen bunlara kafa yorma çantan hazır mıGerçekten patlamaz dimi...
Amiin insAllahBende merak etmiştim seni.
Herhalde doğuma girdi diye düşünmüştüm.
Hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Amiin çok çok tsk ederim:))Ney 16 mı çok küçüksün dicem de BEnde 18 de anne oldum :) ben normal olduğu için sezeryanla ilgili bişi diyemiycem hayırlısıyla al bebeğini
Evet hazır heycanliyiiimmmÇok tatlım patlamaz sen bunlara kafa yorma çantan hazır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?