sezeryaaan

Hiç korkma Can'ım sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini. Lokal Anestezide tam uyuşuyor bişey hissetmiyorsun o konuda rahat ol bide çok heyecan yaparsan falan genel anestezi verirler uyursun. İlk bir hafta zor ondada yanında annen varmış daha ne pozitif düşün.

Ben doğum yapalı 20 gün oldu. Spinal sezaryen oldu tavsiye ederim çok rahat.. doğuma girerken anestezi uzmanına korktuğunu söyle. Sana sakinleştirici vversin. Benim ilk doğumda genel anestezi oldum. Uyanması bir dert. Birde herkes gecelik demiş ama ben rahat bir pijama takımı götürdüm gayette kullanışlı oluyor.
Normal doğumu neden düşünmüyorsun?

Bu arada ne büyük problem doğumdan sonra gaz.. ben yapmadım 2 gün çok çektim. Sana tavsiyem kimyon götür yanında. Kaynamış suya bi iki çay kaşığı at. İsteğe göre şeker. İç ve rahatla..

Amin esimde bagiramazsin şimdiki gibi dikisler patlar bebegi kucaklayamazsin saga sola tutunarak yurursun falan diyor sinirimi bozuyor
Yok canım eşin abartmış oldukça kaç kere sezaryen olmuş :)
Dikişler patlamaz öyle merak etme bebeği kucaklamakta sıkıntı olmaz sadece 1-2 gün emzirmede doğru pozisyon almakta zorlanırsın o kadar
Yanında sana yardım edecek seninde onun yanında rahat ettiğin biri olsun

Bebek assagada normal gelmek istiyor ama doktor risk gordu

Gerçekten patlamaz dimi...

Ney 16 mı çok küçüksün dicem de BEnde 18 de anne oldum :) ben normal olduğu için sezeryanla ilgili bişi diyemiycem hayırlısıyla al bebeğini

ben spinal oldum
normal dogum gıbı her anı bebegımı gormek ıstedım
ıyıkıde spınal olmusum
sohbet ede ede gectı hersey cok guzeldı ılk aglaması ılk gorusum kucagıma verdıler ılk opusum hepsı cok guzeldı :)

hıc korkma normalde sezeryanda ıkısıde zor tabıkı ama sonucta ıyılesıyorsun bırsey kalmıyor
gece 10 dan sonra bırsey yıyıp ıcme dogumdan sonrada bol bol su ıc ve her fırsatda bebegını emzır

hayırlı dogumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…