sezeryan ağrıları

Benimki 15 gün sürdü sonra hızlı bir şekilde azaldı şimdi ara ara sızlıyor birde bebeğim altını değiştirirken tekme attığında acıyor

Benim 3 aydır hala şiddetli olarak ağrıyor her adım attıkça ağrıyor iki büklüm yürüyorum

Elif hanım ben ingilterede yaşıyorum hergün isyan ediyorum burdaki sağlık sistemine burda öyle kadın doğum doktoruna direk gidemiyordun sağlık ocağı gibi bir yer var önce oraya gidiyorsun onlar gerekli görürlerse hastaneye sevk ediyorlar 4 kere gittim o sağlık ocağı gibi olan yere ilk seferinde hiç bir tahlil yapmadan varsayımlarla enfeksiyon kapmış olabilirsin diye antibiyotik verdiler sonrakilerde normal diyip gönderdiler enson gittiğimde çok şükür normal değil dediler bir kan testi yaptılar bir aydır sonucu gelmedi birde ultrasyona göndereceğiz dediler onun içinde yine bir aydır randevu bekliyoruz. İnanki artık psikolojim bozulmaya başladı bu ağrılar yüzünden ve bu ülkenin sağlık sistemi yüzünden kendimede bebeğimide çok zor bakıyorum çok yoruldum artık hergün bu ağrıları çekmekten

Hay Allah yaa:(( Gerçi burada ki hastanelerde ayrı bir dert bende istanbulun en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım özel suit tuttuk dünyanın parasını verdik ama bana hastaneden uyuz miktobu bulaşmış 3 aydır birde bununla uğraşıyorum kaşınmaktan her yanım yara oldu :(( şans işimidir nedir kimi hiç sıkıntı yaşamıyor kimide dertten kurtulamıyor :)

çok şükür benim birincide çok ii di.3.gün evi süpürmeye falan başlamıştım.ağrı acı olmadı hiç.ikincide ertesi gün bi kalktım bidahada hiç yatmamıştım.hep ayaktaydım.yatamamıştım yani.(maalesef kızımı kaybetmiştim.)belkide ondan.37 gün oluyor.

çok şükür benim birincide çok ii di.3.gün evi süpürmeye falan başlamıştım.ağrı acı olmadı hiç.ikincide ertesi gün bi kalktım bidahada hiç yatmamıştım.hep ayaktaydım.yatamamıştım yani.(maalesef kızımı kaybetmiştim.)belkide ondan.37 gün oluyor.
Yeni doğan bebeğinizimi kaybettiniz anlayamadım tam ?

Ne büyük bir acı Allahım size sabır versin bebeklerimiz zaten bizim değiller ki onlar bize Allahın emaneti Allah veriyor Allah alıyor bizede emanete sahip çıkmak düşüyor ama yinede çoook zor Allah yüreğinize ferahlık versin inşallah ...

Ne büyük bir acı Allahım size sabır versin bebeklerimiz zaten bizim değiller ki onlar bize Allahın emaneti Allah veriyor Allah alıyor bizede emanete sahip çıkmak düşüyor ama yinede çoook zor Allah yüreğinize ferahlık versin inşallah ...
amin canım amin.Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın kimseye evlat acısı vermesin.başına gelince anla

canım ya mesaj yarım kalmış.sanki sana beddua eder gibi bırakmışım.tövbe tövbe.sakın yanlış anlama aman diyim.yani insan başına gelince anlıyor demek istedim.ama kimselere yaşatmasın.her duamda bunu diyorum.evlatları analarına bağışlasın.

Hay Allah yaa:KK43:( Gerçi burada ki hastanelerde ayrı bir dert bende istanbulun en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım özel suit tuttuk dünyanın parasını verdik ama bana hastaneden uyuz miktobu bulaşmış 3 aydır birde bununla uğraşıyorum kaşınmaktan her yanım yara oldu :KK43:( şans işimidir nedir kimi hiç sıkıntı yaşamıyor kimide dertten kurtulamıyor :)

Çok geçmiş olsun evet galiba biraz şans bu doğum işleri benim planlı değildi sezeryan çünkü burda mecburi kalmadıkça pek sezeryan yapmıyorlar herkes normal doğum yapıyor benim son dakikada sezeryana döndü kendimi o kadar alıştırmıştımki normal doğum yapıcam diye ama işte kısmet olmadı

başınız sağolsun dilara hanım allahım sabırlar versin alllah kimseye evlat acısı vermesin

canım ya mesaj yarım kalmış.sanki sana beddua eder gibi bırakmışım.tövbe tövbe.sakın yanlış anlama aman diyim.yani insan başına gelince anlıyor demek istedim.ama kimselere yaşatmasın.her duamda bunu diyorum.evlatları analarına bağışlasın.
Tamam canim merak etme tahmin etmiştim yarım kaldığını

Çok geçmiş olsun evet galiba biraz şans bu doğum işleri benim planlı değildi sezeryan çünkü burda mecburi kalmadıkça pek sezeryan yapmıyorlar herkes normal doğum yapıyor benim son dakikada sezeryana döndü kendimi o kadar alıştırmıştımki normal doğum yapıcam diye ama işte kısmet olmadı
Bende son haftaya kadar normal doğum diye istiyordum doktoruma da söylüyordum sezeryandan çok korkuyorum diye ama o son kontrolde çatımın çok dar olduğunu normal yapamayacağımı söyledi. İçim hiç rahat değildi inanmamıştımda ama ilk bebeğim olduğu için riske atmak da istemedim birde bayıltın beni o zaman korkarım dedim yok dedi ısrarla spinal anestezi yaptı hayatımın hatasını yaptım doktora güvenmekle :(

Bende son haftaya kadar normal doğum diye istiyordum doktoruma da söylüyordum sezeryandan çok korkuyorum diye ama o son kontrolde çatımın çok dar olduğunu normal yapamayacağımı söyledi. İçim hiç rahat değildi inanmamıştımda ama ilk bebeğim olduğu için riske atmak da istemedim birde bayıltın beni o zaman korkarım dedim yok dedi ısrarla spinal anestezi yaptı hayatımın hatasını yaptım doktora güvenmekle :KK43:

Back
X