Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni doğan bebeğinizimi kaybettiniz anlayamadım tam ?çok şükür benim birincide çok ii di.3.gün evi süpürmeye falan başlamıştım.ağrı acı olmadı hiç.ikincide ertesi gün bi kalktım bidahada hiç yatmamıştım.hep ayaktaydım.yatamamıştım yani.(maalesef kızımı kaybetmiştim.)belkide ondan.37 gün oluyor.
evet canım 4 aralıkta doğum yaptım 5 aralıktada bebeğimi kaybettim.Yeni doğan bebeğinizimi kaybettiniz anlayamadım tam ?
amin canım amin.Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın kimseye evlat acısı vermesin.başına gelince anlaNe büyük bir acı Allahım size sabır versin bebeklerimiz zaten bizim değiller ki onlar bize Allahın emaneti Allah veriyor Allah alıyor bizede emanete sahip çıkmak düşüyor ama yinede çoook zor Allah yüreğinize ferahlık versin inşallah ...
Hay Allah yaa( Gerçi burada ki hastanelerde ayrı bir dert bende istanbulun en iyi hastanelerinden birinde doğum yaptım özel suit tuttuk dünyanın parasını verdik ama bana hastaneden uyuz miktobu bulaşmış 3 aydır birde bununla uğraşıyorum kaşınmaktan her yanım yara oldu
( şans işimidir nedir kimi hiç sıkıntı yaşamıyor kimide dertten kurtulamıyor :)
çok şükür benim birincide çok ii di.3.gün evi süpürmeye falan başlamıştım.ağrı acı olmadı hiç.ikincide ertesi gün bi kalktım bidahada hiç yatmamıştım.hep ayaktaydım.yatamamıştım yani.(maalesef kızımı kaybetmiştim.)belkide ondan.37 gün oluyor.
amin amin amin....kimselere vermesin...başınız sağolsun dilara hanım allahım sabırlar versin alllah kimseye evlat acısı vermesin
Tamam canim merak etme tahmin etmiştim yarım kaldığınıcanım ya mesaj yarım kalmış.sanki sana beddua eder gibi bırakmışım.tövbe tövbe.sakın yanlış anlama aman diyim.yani insan başına gelince anlıyor demek istedim.ama kimselere yaşatmasın.her duamda bunu diyorum.evlatları analarına bağışlasın.
Bende son haftaya kadar normal doğum diye istiyordum doktoruma da söylüyordum sezeryandan çok korkuyorum diye ama o son kontrolde çatımın çok dar olduğunu normal yapamayacağımı söyledi. İçim hiç rahat değildi inanmamıştımda ama ilk bebeğim olduğu için riske atmak da istemedim birde bayıltın beni o zaman korkarım dedim yok dedi ısrarla spinal anestezi yaptı hayatımın hatasını yaptım doktora güvenmekleÇok geçmiş olsun evet galiba biraz şans bu doğum işleri benim planlı değildi sezeryan çünkü burda mecburi kalmadıkça pek sezeryan yapmıyorlar herkes normal doğum yapıyor benim son dakikada sezeryana döndü kendimi o kadar alıştırmıştımki normal doğum yapıcam diye ama işte kısmet olmadı
Bende son haftaya kadar normal doğum diye istiyordum doktoruma da söylüyordum sezeryandan çok korkuyorum diye ama o son kontrolde çatımın çok dar olduğunu normal yapamayacağımı söyledi. İçim hiç rahat değildi inanmamıştımda ama ilk bebeğim olduğu için riske atmak da istemedim birde bayıltın beni o zaman korkarım dedim yok dedi ısrarla spinal anestezi yaptı hayatımın hatasını yaptım doktora güvenmekle![]()