sezeryan ağrıları

Benim sezeryan sırasında çok rahattı girmem ile çıkmam bir oldu sanki çok kısa sürdü ama işte sonrası çok berbattı türkiyede sezeryan daha rahar geliyor doktorlara galiba yada daha mı iyi para kazanıyorlar sezeryandan herkese bir bahane ile sezeryan yaptırıyorlar ben sezeryan olduğum için sanki hiç doğum yapmamışım sanki başladığım bişeyleri yarım bırakmışım gibi hissediyorum

Aslında sezeryan da normal doğumda aynı fiyattı ama sezeryan planlı olduğu için tercih ediyorlar sanırım birde kısa sürdüğü için

Aslında sezeryan da normal doğumda aynı fiyattı ama sezeryan planlı olduğu için tercih ediyorlar sanırım birde kısa sürdüğü için

evet kısa olduğu için tercih ediyorlar.giriyor doktor hemen çıkıyor.bende ilkinde epidural spinal kombine olmuştum.ikincisinde sadece epidural oldum .ama çok rahattım ikisindede.çokta memnun kaldım

Benim bu sezeryanda bir gariplik var galiba hiç kimse sanırsam bu kadar uzun süre ağrısını çekmemiş daha birde üstüne bel ve boyun ağrısı çekiyorum ağrısız bir günüm geçmedi daha bebeği indirip kaldırırken çok zorlanıyorum

Benim bu sezeryanda bir gariplik var galiba hiç kimse sanırsam bu kadar uzun süre ağrısını çekmemiş daha birde üstüne bel ve boyun ağrısı çekiyorum ağrısız bir günüm geçmedi daha bebeği indirip kaldırırken çok zorlanıyorum
Aynen benimde sırtım belim kalça kemiklerim çok ağrıyor bebeğimi zor kaldırıyorum hele geceleri sağdan sola dönmek işkence gibi gerçi ben birazda kiloya bağlıyorum birde spor yapamıyor olmakda yapıyor olabilir bu ağrıları :(

Ayy allah yardımcımız olsun valla inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürüz bebeklerimizi benim bel ve boyun ağrılarım yıllardır vaedı ama bu kadar ağrı çekmiyordum hele hamile iken hiç bel ağrısı çekmedim çünkü 9 ay boyunca çok kustum hamile kalmadan önce 68 kilo idim hamile kaldım 57 ye düştüm doğuma 63 kilo ile girdim şimdi yine 57 kiloyum hamilelik zayıflattı yani beni , ben hep oğlumun yürüyeceği günleri hayal ediyorum şimdi daha çok küçük taşıyamıyorum büyüyünce ne yapıcam bilmiyorum yalnızımda kimse yok yanımda yaz gelince türkiyeye gelip oğlum yürüyene kadar dönmemeyi düşünüyorum :)

Eğer buraya gelme imkanın varsa gel tabi eşinle ayrı durmak da sorun olmayacaksa biraz ortam ve hava değişimi çok iyi gelir

Benim öyle bir şansım yok burda kolay kolah ilaç vermiyorlar hamilelik boyunca hiçbir ek vitamin felan vermediler

Back
X