Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım seni boyadıktan sonra bebegın gelmesı 5dk bile değil cok hızlı oluyor 40-45 dk süren şey anestezinin verilmesi sonda takılması doluysa eğer odanın toprlanıp hazırlanması dıkıs vs ama senı tamamen hazırlayıp ortulerı orttukten sonra kesım ve bebegın cıkması 5 dk
Bebegin cikartilmasi 5 dk bile surmedi. Ama onden epidural, sonradan yaklasik 15 dk kadar bir dinlendirme amacli uyutma derken sanirim 40 dkyi bulmustur ameliyathanedeki surem.
Ben bir gün hastanede kaldım, ertesi gün eve geldim duşa girdim kendim, doktorum yatarsan 40 günde yatarsın bir hafta da demişti uyanıkken 25-30 dakikada bir yürü dedi yatmayayım diye, sütüm 4. Gün geldi aktif olarak bebeğim emmeye 1 ay sonra başladı, ondan öncesi sağıp biberonla verdik
Altta dikiş olmasından karında olması daha iyi diyorum ben. Valla bebeğin saglikliysa sevinçten ağrın bile nimet geliyor. Bana öyle olmuştu. Evet ağrın sızın oluyor hele ilk günler ama kolaymı ameliyat yani. Benimde 1.5 ay sonra doğumum var sabırsızlıkla bekliyorum
Altta dikiş olmasından karında olması daha iyi diyorum ben. Valla bebeğin saglikliysa sevinçten ağrın bile nimet geliyor. Bana öyle olmuştu. Evet ağrın sızın oluyor hele ilk günler ama kolaymı ameliyat yani. Benimde 1.5 ay sonra doğumum var sabırsızlıkla bekliyorum
Ben spinal anestezi ile sezaryen oldum, 40dakikada odama çıkartılmıştım ve sütüm hemen geldi kendime gelir gelmez emzirmeye başladım. Ben bir çok kişinin aksine ne ilk kalkışta ne sonrasında hiç zorluk yaşamadım sadece anestezi kaynaklı 1 hafta yoğun bir baş ağrısı oldu o da sürekli değil gelip giden bir ağrı ama dayanılmayacak gibi bir şey değildi.