sezeryan da bebeğin ciğerlerine su kaçması

nuray27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
270
42
73
Kızlar 38hafta lik sezeryan doğumu yaptim sezeryan sırasında bebeğimin ciğerleri ne su kaçmış ve kuvezde şuan bu durumu yaşayanlar varmi bilgi paylasirsanız sevinirim

Cok gecmis olsun.Bende 10 gun once 38 haftalik sezaryenle dogum yaptim benim bebegiminde dogum esnasinda cigerlerine su kacmis.solunum problemi vardi.3 gun kuvezde kaldiktan sonra duzeldi çok sukur.ilk.gunden emziremedigim icin sanirim sarilik oldu ama 10 un altinda oldugundan dr.kuveze almadi evimize gonderdi.simdi tek sikntimiz kuvezde mamaya biberona alistigindan emerken memeyi cok zor aliyor.

Aynı durumdayız orada bol mamaya alışmış çok şükür evde ama süt sıkıntımız var biberon istiyor aksamlari vermek zorunda kaliyorum

Benimkide şuan yoğun bakımda ciğerlerinde su var Allahtan kalbe zarar vermemiş cok sıkıntılı dogum gecirdim bebegımde bende en kötu gunumuzu yaşadık.. Sımdı dualarla biran önce çıkmasını bekliyorum 25 saat oldu hala koynuma alamadım bebeğimi bekliyorum lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…