• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan dikiş yerinde şişme

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.634
En iyi cevaplar
1
3.247
698
Ankara
arkadaşlar acil yardım korkuyorum.
.. gün önce sezeryanla doğum yaptım. akıntı oldu dr.lar sıkarak çıkardılar akıntıyı ve antibiotik verdiler kesildi
ama şimdi de baş parmak uzunluğunda dikiş yerimin tam ortası kızardı ve şişti.
böyle olan varmı ????

Son düzenleme:
hemen dr.na tekrar görünmelisin.benim de dikiş yerlerim şişmişti sonra patladı.sarı sarı iltihap akıyodu içinden.antibiyotik kullandım geçti.dr tekrarlarsa yine gel demişti.senin de tekrar antibiyotik kullanman gerebilir.baticonla hergün temizlemeyi de unutma.ama hemen dr.na danış derim.geçmiş olsun...

hemen dr.na tekrar görünmelisin.benim de dikiş yerlerim şişmişti sonra patladı.sarı sarı iltihap akıyodu içinden.antibiyotik kullandım geçti.dr tekrarlarsa yine gel demişti.senin de tekrar antibiyotik kullanman gerebilir.baticonla hergün temizlemeyi de unutma.ama hemen dr.na danış derim.geçmiş olsun...

cevabın için teşekkür ederim. dün gece annemler durdurmadı beni hemen acile götürdüler. çok şükür enfeksiyon yokmuş. dikiş yeri yanlış kaynamış. ancak plastik cerrahi düzeltebilirmiş:(:(:(
mafoldumben

bişey daha sorucam. peki şişlik kaldı mı? geçti mi?

canim hic vakit kaybetmedne dr a git.
sislik v ekizariklik hic iyi degil.
kendimden biliyorum.benim sezeryandan sonra enfeksiyon kapmis acildi iltihaptan dolayi dr kizarirsa siserse atesin yukselirse ygel demisti sen de dikkat et.ama once dr a git derim ben,bir de dr una sor sana dezenfekte etmek icin sprey verisn.ben korkmustum tkrar enfeksiyon kapar diye he rgun spreyle temizliyordum.
gecmis olsun insallah kötü birsey degildir Allah sifa versin.

bişey daha sorucam. peki şişlik kaldı mı? geçti mi?

yok canım benimki enfeksiyondan şişmişti.patlayınca içindeki iltihap aktı zaten.şişlik falan kalmadı yani..seninki nasıl yanlış kaynamış yaa hiç böyle bişey duymamıştım.nasıl dikmişler öyle?acı falan vermiyo mu?geçmiş olsun...

yok canım benimki enfeksiyondan şişmişti.patlayınca içindeki iltihap aktı zaten.şişlik falan kalmadı yani..seninki nasıl yanlış kaynamış yaa hiç böyle bişey duymamıştım.nasıl dikmişler öyle?acı falan vermiyo mu?geçmiş olsun...

biraz geç cevap yazıyorum ama kusura bakma. bu yanlış kaynama binde bir olan bişeymiş ve plastik cerrahi düzeltebilirmiş ancak. oda bana denk geldi işte:( ama ilk yazdığım zamandan bu zamana kadar şişlik kendiliğinden azaldı buna seviniyorum:) dikiş yerlerim hala çok sert ama:((( yazılarınız için çok teşekkür ederim

Back
X