Sezeryan dikişleri açılması

bety96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
26
12
3
29
Arkadaşlar bir hafta önce sezeryan oldum eve geldiğimde hafif kanamam olduğunu fark ettim daha sonra kanama çoğalmıştı meğer dikiş yerimde açılma olmuş acile gittim tekrar dikiş attılar eve geldiğimde tekrar kanama olduğunu gördüm ağır da kaldırmadım biraz kilo var diye mi açılıyor ne çabuk açılıyor bu dikişler anlamadım başına böyle bir durum gelen varmı hiç

Arkadaşlar bir hafta önce sezeryan oldum eve geldiğimde hafif kanamam olduğunu fark ettim daha sonra kanama çoğalmıştı meğer dikiş yerimde açılma olmuş acile gittim tekrar dikiş attılar eve geldiğimde tekrar kanama olduğunu gördüm ağır da kaldırmadım biraz kilo var diye mi açılıyor ne çabuk açılıyor bu dikişler anlamadım başına böyle bir durum gelen varmı hiç
Acile değil direk ameliyat eden doktora görün iki defa dikiş mi açılır hiçbi kilolu insanale amelşyat olmuyorsezeryan dediğin 7 kat dikilen birşeu enfeksiyon kaparsın aman dikkar

• Beğen
Reactions: Jou
Ameliyat eden doktora görünsen daha iyi olur enfeksiyon kaparsın antibiyotik verir bide sana bekleme git dr una

Ameliyat eden doktora görünsen daha iyi olur enfeksiyon kaparsın antibiyotik verir bide sana bekleme git dr una
Kendi doktorum tekrar dikmişti zaten şimdi tekrar dikiş atılır da açılırsa daha çok moralim bozulacak ne yapacağımı bilemedim açılma tek bir noktada var komple yok :(

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kendi doktorum tekrar dikmişti zaten şimdi tekrar dikiş atılır da açılırsa daha çok moralim bozulacak ne yapacağımı bilemedim açılma tek bir noktada var komple yok :(
Farklı bir doktorada görünün belkide cilt yapınızla bölgeyle ilgilir tabi biz detaylı bilemeyiz ama dikkat edin enfeksiyon kapmayın

Bende de sezeryanın 2.günü ufak bir şekilde kanama olmuştu açılma tehlikesi var demişlerdi antibiyotik iğne vurmuşlardı mutlaka antibiyotik kullanın eğilip kalkmamaya çalışın bana öyle söylemiştiler ve mutlaka dikişinizi sezeryanı yapan doktor görsün

Back
X