Sezeryan dikisiyle alakali

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Bugün 12.günüm dikişlerim lazer yapıştırma. Yavaş yavaş dokunmaya başladım kalın bi sislik var sağ başta daha kalın sizinki de öyle mi yoksa ince çizgi mi? Bendeki sanki kalem koyup sarmislar gibi

Canım daha çok yeni merak etme allahın izniyle sende bebeğinde sağlıklı mutlu ve birlikte yaşayacaksınız inşallah bunun için dua edebilirsin artık endiselenme mutlu olmaya çalış sukret tadini cikar herkes kendinin doktoru olmalı bunu unutma. Bebegim 40 günlük filandı Benim dikisimden kan ve akıntı gelmişti ve ip çıkmıştı aynı gün doktora gittim dikisim patladı sandım ama doktor çok normal dedi hatta derim yüzülmuş gibi gorunuyodu o bile normalmis dikişlerin kapanmış bile dedi doktor. 7 ay oldu hala biraz şişlik var bende

E
Bugün 12.günüm dikişlerim lazer yapıştırma. Yavaş yavaş dokunmaya başladım kalın bi sislik var sağ başta daha kalın sizinki de öyle mi yoksa ince çizgi mi? Bendeki sanki kalem koyup sarmislar gibi
Evet canım öyle zamanla biraz daha incelir sanki çelik halat varmış gibi gergin gibiydi benim de dikislerim şimdi iki yıl oldu eskiye nazaran daha da yumuşak merak etme yeni senin daha uyuşukluk filan da olur hele

Hakim olamıyorum beynime bu yaşıma nasil geldim hayret ediyorum. Bir şeyi atlatip başka bişeyi takıyorum şu 12 gün zindan oldu ya hersey rüya gibi uyanip eski halime donucem gibi geliyor

Hakim olamıyorum beynime bu yaşıma nasil geldim hayret ediyorum. Bir şeyi atlatip başka bişeyi takıyorum şu 12 gün zindan oldu ya hersey rüya gibi uyanip eski halime donucem gibi geliyor
Lohusalık depresyonu diyoruz canım biz ona yanında birileri olsun destek olucak seni anlayacak dinleyecek geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…