Sezeryan dikişleri

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
15 gün kadar önce sezeryanla doğum yaptım. Şu an dikişlerimin sol tarafında biraz şişme var. Sanki derimin altına ince bir kalem koymuşlar gibi. Bu da çok sıkıntı veriyor bana. Sağ taraf normal duruyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz?

canım öncelikle gözün aydın.benimde aynı o durumdaydı hafif kanamada yapmıştı.ödem oluşmuş doktor kontrolde söylemişti bepanten kremi günde 3 kez sür dedi.daha sonra tekrar kontrole çağırdı ödem gitmişti ama o şişlik hala vardı sordum neden olduğunu doktorda zamanla geçeceğini sol kısmın kesiğin ilk atıldığı yer oldunu söyledi dikişlerin başlangıç ve bitiş kısımlarında bu tarz şişkinliklerin ilk 6 ay ele gelebileceğini söyledi.sen yinede kontrolünde sorarsın doktoruna.

3 günlükken kontrole gittim ama doktorum dikişlerime hiç bakmadı. Ben de başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Estetik dikiş yapılmış bana. Ama çok tuhaf duruyo. Sanki yamuk yapıştırılmış gibi. O kadar sinirim bozuluyor ki baktığımda.Herkesin dikişi düz bir çizgi halindeymiş. benimkini niye böyle yaptılar anlamadım.

cnm endişelenme o şişlik normal. dr.un bişey demediyse hiçbirşe sürme. düşünki elinin üstünü sıyırdın o çizgide de aynen öle bir kabarıklık olurya aynı sebepten oluyor o şişlik. benim dr.um bana hiçbirşey sürmeyeceksin dedi.ben eve geldiğimde bandajı açtığımda komple o şişlik vardı.ama günden güne azaldı. 20 küsür gündede bi baktım çizgi boyunca şişlik yok olmuş. birde ben yine burda bi forumda okumuştum bir arkadaşın da dikişi yamuk duruyomuş ama bikaçgün sonra düzelmiş meğerse ödemden ve şişlikten öle duruyotrmuş.benden sana tavsiye her banyodan sonra dikiş bölgeni fönle kısık ayarda çok yaklaştırmadan 2-3 dk kurut.

Son düzenleme:
Back
X