sezeryan dikislerinde şişlik

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba kızlar 4 buçuk ay oldu sezeryan olalı dikişlerimde ağrı falan yok fakat kırmızı ve şiş duruyorlar arada kaşıntı oluyo dikislerimde görüntüsü de kırmızı. Benden bir ay sonra bağırsak ameliyatı olan arkadaşım var aynı sezeryan dikişi yaptılar onun dikisleri belli bile olmuyo ben de sorun mu var acaba?

bende de aynı sorun var malesef benim bebeğim de 5 buçuk aylık. ben dikişlerim için doktora gittiğimde doktor daha önce hiç duymadığım bi şey söyledi bana: aşırı yara iyileşmesi. yaramın kusursuz bi şekilde iyileşmesine mi sevineyim, aşırı yara iyileşmesinden dolayı o kötü görüntüye mi üzüleyim bilemedim. ikinci kez doğum yaptığında düzeltebiliriz ancak dedi. çok kalın, kırmızı ve hafif şiş bi görüntüsü var

Benim de öyle, doktorum normal olduğunu zamanla tamamen görüntünün düzeleceğini söyledi.

Merhaba benimde bebisim 4,5 aylik olacak,benimde aynı bahsettiğiniz gibi oldu.Arada pamuğa kolonya döküp siliyorum.

Merhaba arkadaslar sezeryanla doğum yapalı 25 gun oldu dikişler yapıştırma fakat dikişin başladığı yerde nokta şeklinde kızarıklık olduğunu farkettim mikrop kapmasın diye batikon surdum dokunduğumda hafif acı duyuyorum ne yapmalıyım bu normalmi

Ben dogumdan sonra logusalik doneminde yapistirma idi dikislerim patladi
Bazen olabiliyormus bu reaksiyon yapmis
Cok cektim tabi o donem tekrar kapatmaya ugrastilar vs kapandi neyse gecti.. ama herhangi bi kizariklik olmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…