Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süre bu şekilde olmuştuDokununca hissizlik veya hafif agri aci normal saniyorum benim oyleydi en azından
Tam hatırlamıyorum ama 1 yil sürdü bu süreçNe kadar süre bu şekilde olmuştu
Benim çok şükür öyle bir şey olmadı inşallah sizinki de tez zöanda geçerDoğum yapalı 6 ay oldu ama sezeryan yerim hala hassas. Dokununca veya gönderince açıyor. Doktorum dikişlerin iyi durumda diyor her ay ama böyle durumda olan var mı? 3 aylık doğum yapan iki arkadaşım kendilerinin iyileştiğini söyledi ama bilemedim bende tam bir iyileşme yok
Nasıl bir ağrı ve hassasiyet var? Benim de 4 ay geçti hissizlik hâlâ devam ediyor, dikiş yerim de iyileşti görünürde ama ben hâlâ sert kese vs yapmıyorum bir şey olur korkusu ile. Öyle dayanılmaz ağrı da olmuyor, günlük rutinime devam ediyorum.Doğum yapalı 6 ay oldu ama sezeryan yerim hala hassas. Dokununca veya gönderince açıyor. Doktorum dikişlerin iyi durumda diyor her ay ama böyle durumda olan var mı? 3 aylık doğum yapan iki arkadaşım kendilerinin iyileştiğini söyledi ama bilemedim bende tam bir iyileşme yok
Günlük hayatıma ben de devam ediyorum bir ağrım acım yok ama elimi sezeryan yerime götürdüğümde hafif bastırdığımda dikiş yanlarına hala bi iyileşmeme hissiyatı acı oluyo . Ama günlük rutinimi etkilemiyo sadece dokununca hissediyorumNasıl bir ağrı ve hassasiyet var? Benim de 4 ay geçti hissizlik hâlâ devam ediyor, dikiş yerim de iyileşti görünürde ama ben hâlâ sert kese vs yapmıyorum bir şey olur korkusu ile. Öyle dayanılmaz ağrı da olmuyor, günlük rutinime devam ediyorum.
Çok narin yada çok sert davranmayınGünlük hayatıma ben de devam ediyorum bir ağrım acım yok ama elimi sezeryan yerime götürdüğümde hafif bastırdığımda dikiş yanlarına hala bi iyileşmeme hissiyatı acı oluyo . Ama günlük rutinimi etkilemiyo sadece dokununca hissediyorum
11 ay oldu halen sanci çekiyorum erken doğum yaptığım için 8cm açılma ile sezaryen olmak zorunda kaldımDoğum yapalı 6 ay oldu ama sezeryan yerim hala hassas. Dokununca veya gönderince açıyor. Doktorum dikişlerin iyi durumda diyor her ay ama böyle durumda olan var mı? 3 aylık doğum yapan iki arkadaşım kendilerinin iyileştiğini söyledi ama bilemedim bende tam bir iyileşme yok
Başlangıç ve bitiş yerleri en hassas yerler. Dokundum şimdi bende de var o durum. Hatta o bölgede dikişlerin etrafında hâlâ hissizlik devam ediyor. Normal olsa gerekGünlük hayatıma ben de devam ediyorum bir ağrım acım yok ama elimi sezeryan yerime götürdüğümde hafif bastırdığımda dikiş yanlarına hala bi iyileşmeme hissiyatı acı oluyo . Ama günlük rutinimi etkilemiyo sadece dokununca hissediyorum
Sancı mı ağrı mı? Farklı şeyler. Günlük hayatınızı etkiliyor mu?11 ay oldu halen sanci çekiyorum erken doğum yaptığım için 8cm açılma ile sezaryen olmak zorunda kaldım
Bazen sanci bazen ağrı etkiliyorSancı mı ağrı mı? Farklı şeyler. Günlük hayatınızı etkiliyor mu?