Sezeryan doğum olacak

gizemtas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
248
78
28
Selam kızlar salı günü sezeryanla inşallah bebeğime kavuşacağım ama operasyon öncesi ve sonrası önerileriniz var mı ilk bebeğim acemiyim bilgi verirseniz sevinirim 🙂

Sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah 🐣🌸
Düşünüyorum bulamıyorum 😂 anı yaşa korkma her şey güzel olacak

Ben çikolata kahve ve hoşaf almıştım yanıma sürekli olnları içtim. Kalkıp yürümek sürekli gezinmekte iyi geliyor

Ben çikolata kahve ve hoşaf almıştım yanıma sürekli olnları içtim. Kalkıp yürümek sürekli gezinmekte iyi geliyor
Kahveyi ne zaman içtiniz yani operasyondan ne kadar sonra ağrı kesiyor dediler banada ne zaman içeceğimi bilmiyorum 😇birde türk kahvesi mi nescafe mi

Ben kardeşime arkadaşlarıma anestezi alan tüm yakınlarima su içmeye başladığı an şekersiz kayisi kompostosu önerdim icirdim hepsi geri dönüp dua etti mutlaka yanınızda olsun
Bol bol yürümeye çalışın yürüdükçe iyi olacaksiniz

Selam kızlar salı günü sezeryanla inşallah bebeğime kavuşacağım ama operasyon öncesi ve sonrası önerileriniz var mı ilk bebeğim acemiyim bilgi verirseniz sevinirim 🙂
Anne çamaşırı diye tabir edilen külotlardan alın muhakkak. Beli yüksek olduğu için rahat edersiniz. Benim vücudum sezeryandan sonra çok şişmişti. Operasyon sonrasında şişmemek için varis çorabı, tayt gibi bir şey giymeniz gerekir mi diye doktorunuza danışıp hastaneye hazırlıklı gidin.
Sağlıcakla alın kucağınıza 🙏

Depend ve büyük boy ped almışsınızdır zaten ama yine de yazayım 🤗 Ameliyattan sonra gaz çıkartana kadar katı gıda yiyemiyorsunuz diye hatırlıyorum. Aklınızda bulunsun, gerekirse sorarsınız doktora

Hastane için alt üst pijama yerine gecelik koymanızı tavsiye ederim sezeryan sonrası kolaylık oluyor. Hayırlı doğumların olsun en az ağrılarla atlatırsın inşallah 🌸

Benim boynum çok kötü olmuştu sıcak su torbasına çok ihtiyaç duydum

merhaba sevindim. ☺
ins. Sağlıcakla gelir bebis.
Stres olmayın.🤗😉😍♥️
Sezeryandan sonra biraz dinlenip vakti geldiğinde yürüyüşler yaparsınız.
sıvı yapacak bi seyler icersiniz.
Birde picamaniz onden düğmeli olursa rahat emzirebilirsiniz. Ablamlar öyle yaptilar picama giyerken.
Gazin da cikmasi önemli tabi .

Back
X