Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimSağlıkla ve hayırla gelsin inşallah
Düşünüyorum bulamıyorumanı yaşa korkma her şey güzel olacak
Kahveyi ne zaman içtiniz yani operasyondan ne kadar sonra ağrı kesiyor dediler banada ne zaman içeceğimi bilmiyorumBen çikolata kahve ve hoşaf almıştım yanıma sürekli olnları içtim. Kalkıp yürümek sürekli gezinmekte iyi geliyor
Temel teşekkür ederimZamanı yok odana geçince istediğin zaman içebilirsin. Nescafe içtim ben.
Anne çamaşırı diye tabir edilen külotlardan alın muhakkak. Beli yüksek olduğu için rahat edersiniz. Benim vücudum sezeryandan sonra çok şişmişti. Operasyon sonrasında şişmemek için varis çorabı, tayt gibi bir şey giymeniz gerekir mi diye doktorunuza danışıp hastaneye hazırlıklı gidin.Selam kızlar salı günü sezeryanla inşallah bebeğime kavuşacağım ama operasyon öncesi ve sonrası önerileriniz var mı ilk bebeğim acemiyim bilgi verirseniz sevinirim![]()
Benim boynum çok kötü olmuştu sıcak su torbasına çok ihtiyaç duydumSelam kızlar salı günü sezeryanla inşallah bebeğime kavuşacağım ama operasyon öncesi ve sonrası önerileriniz var mı ilk bebeğim acemiyim bilgi verirseniz sevinirim![]()