Sezeryan doğum sonrası ayakta şişlik

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce sezeryan doğum yaptım. Tam anestezi ile. O zamandan beri ayaklarım davul gibi şişti nasıl geçer. Yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün dıyım
Bende de aynı sıkıntı olmuştu hamilelik boyunca şişmeyen ayaklarım sezeryan sonrası davul gibi olmuştu doktorum düzenli olarak tansiyonumu ölçmemi eger yüksekse hemen gelmemi söyledi düşük çıkıyordu o zaman ayakta çok duruyorsun yükseğe koy dinlen dedı bikaç gun içinde geçti şükür sizede acil şifalar diliyorum gülerek büyütün evladınızı

Çok teşekkür ederim Deniyimm inşallah geçer benmkide çnkü çok fena durumda

Hayirli olsun bebeginiz. Ben spinal sezeryan olmustum, 71 kilo ile hastaneye gittim, 3700 cocuk, esi plesentasi derken 7-8 kilo icimden cikmasina ragmen taburcu oldugumda 76 kiloydum. Varin siz dusunun nasil sistigimi... hamilelikte catlamayan bacaklarim dogum sonrasi catir catir catladi o sislikten. 10-12 gun sonra epey duzeldi ama tam olarak odemlerin vucudumdan gitmesi 3 ayi buldu. Bebegim 7,5 aylik oldu yuzuklerimi kisa bir suredir takabiliyorum.

Gecmis olsun Allah yavrunuzu saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin :) Benim de epidural sezaryenden sonra ayaklarim davul gibi oldu ellerim sisti yuzuklerimi 3 ay takamadim ve artik parmagima takamicam zannettim ama geciyo merak etme sadece kafana taktiginla kaliyosun bana oyle oldu :) sadece cok ayakta durmamaya calis o zaman sisligin ustune bir de agri ekleniyo bol bol dinlen ve ayaklarini yuksekte tut bi nebze olsun iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…