Ah ah canım acını o kadar içimde anlıyorum ki.. inan çok zor nefes almak çok zor bu acıyla .. sanki iki canin varmış biri evladinla gitmiş kalan caninda yarım sanii kolu yok bacağı yok ..yok işte biyerleri gibi sanki hiç geçmeyecek gibi...
Bende 2 ay oldu 39. Haftamda kalbi durdu oğlumun.. senin gibi sezeryanla aldılar.. ve dediğin gibi hiç bir şeyi yoktu 2 gün önce kontroldeydim herşeyi iyiydi 2 gün sonra sabah uyandığımda hareket etmiyordu...

Bu acı hiç geçmeyecek 1 yıl sonra diyeceğiz olsaydı 1 yaşında olcakti 2 olcakti bu hep ömür boyu devam edecek..
Yeni evlat için bende çok heycanli istekliyim. Ama hem yeniden olumsuzluklar yaşamak korkutuyor hem de o minik gelecek evlatta çok özel çok biricik olacak.. ama onu ilk gebeliğim gibi huzurla içimde buyutebilecek miyim onuda düşünüyorum.. korkuyla stresle büyütüp onu mutsuz bir bebek olarak dunyaya getirmek istemem. Tabiki biz diyoruz ama Allah ne nasıp edecek onuda bilmiyoruz... Biz sadece niyet ediyoruz bu planların üstünde de bir plan var bazen onu unutuyoruz..
Allahım sanada banada böyle evlat bekleyen tüm annelere de sağlıkla evlatlar nasip etsin.. ama biraz ya sabır arkadaşım biraz ruhsal olarak toparlayalim banada en az 1 yıl bekle diyen doktor da var 6 ay yeter diyen de .. 6 aydan sonraki ruhsal durumuma göre ilerlemek istiyorum.. Allahım bize güç versin sabır versin