- 3 Haziran 2016
- 47
- 12
- 38
- 35
- Konu Sahibi cukulataaskina
-
Ustteki soru sanaydi :) yeniyim kusura bakmaMekik cekadar hergün ama hiç atlamadn. Hiç kalmıyor
Ben doğum yapmadın çevremde doğum yapan arkadaşlarım dan biliyorum. Ayrıca benim göbek de doğum yapanlardan fenaydıNe zaman basladin cekmeye benim dogum yapali 1 yil oldu ise yararmi acaba..sen ne kadar cektin gunde ve dogumdan ne kadar sonra basladin yazarmisin litfen
Ben doğum yapmadın çevremde doğum yapan arkadaşlarım dan biliyorum. Ayrıca benim göbek de doğum yapanlardan fenaydıher gün itina ile 100 200 tane çektim hiç kalmadı. Bugün basla 20 ile başla. Hergün 5 arttır. 25 30 35 40 .. diye gitsin. Birde iş atlamak zıplamak da çok işe yarıyor. Dedigim gibi hergün yaparsan 2 ay da kesin gidecektir
Tamam canım bugün 20 ile başla. Fazlasını yaparsan kasların ilk günden yorulur ve ertesi gün karın ağrısından yapamazsın. Bugün 20Cok tesekkur ederim canm bugun basliyorum ise yararsa buraya yazicam..spor yapiyorum ama duzenli degil bebegm oldugu icin ancak vakit buldigim da bisiklet ipte atliyorum ve diyetle 6 kilo verdm dahada vericem ins mekikte bugun basliyorum ins :)
Tamam canm cok tesekkur ediyorum ins aldigim sonucu yazicam :)Tamam canım bugün 20 ile başla. Fazlasını yaparsan kasların ilk günden yorulur ve ertesi gün karın ağrısından yapamazsın. Bugün 20
Yarın 25
Öbür gün 30
...
Böyle git canım. Bebeğin uyuduğunda yap . Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum
Tamm canm yaz bana unutma. Bir de bugün ölçülerini al. 2 hafta sonra gene olcersin karşılaştırma yaparsınTamam canm cok tesekkur ediyorum ins aldigim sonucu yazicam :)
Ben de hem kilomdan hem göbeğimden rahatsızım. Ama benimkisinin sezeryanla alakası yok. Çünkü doğum yaptığımda ne göbek ne kilom kalmamıştı, 1 ayda hepsi gitmişti eskisi gibiydim. Ama sütüm kesildi yedikçe yedim yedikçe yedim çok pişmanım sütüm de olmadı, dombili gibi oldum...
Bende ayni sekilde hem kilom cok sismanim hemde sezeryan dikisimi kapatan ustune dogru sarkan bi gobegim var ..ameliyat bile dusundum....mekik ins ise yarar basladm bile cekmeye :)
Cok sevirim ya:) yaptikca deneyinlerimizi yazsak olurmu motive oluruz hemBen de başlayayım bari :)
Cok sevirim ya:) yaptikca deneyinlerimizi yazsak olurmu motive oluruz hem
Boyunuz kaç kızlar
Tamam olsun ne kadar yalabilirsenSüper olur, ama ben bu aralar çok tembelim... Her gün 10 tane mekik ve yarım saat yürüyüşe eşlik edebilirim ama bugun çok işim var... Ara sıra molalarda giriyorum foruma :)))
1 58 fln olmasi lazmBoyunuz kaç kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?