- 3 Haziran 2016
- 47
- 12
- 38
- 35
- Konu Sahibi cukulataaskina
Kızlar, ben diyete başladım. Diyetle beraber krem kullanacağım sarkmalara karşı ve mekik çekeceğim. Siz başladınız mı mekik çekmeye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar, ben diyete başladım. Diyetle beraber krem kullanacağım sarkmalara karşı ve mekik çekeceğim. Siz başladınız mı mekik çekmeye?
Bende basladm kremde kullaniyorum.niveanin sikilastiricisini gordugumuz deisiklikleri burdan yazalim
pLatesi ilk defa duyuyorum arastiricam..ne kadar sure yaptin da gitti gobegin detayli yazarmisin lutfenn cok ihtiyacim var..krem kulanip korse takmaya baslamd bakalim ise yarar insBenim ilk doğum normaldi 40 biter bitmez winsor pilates Abs sculpting yaptım. Bütün göbeği erittim. Ama gel gelelim ikinci sezeryan olunca 6 ay karın egzersizi yasak dedi doktorum. Daha 4.5 ay oldu biraz mekik çekerim dedim Karnım ağrıdı. Altı ayı dolmasını bekliyorum
Platesi duydumda yani yapiyorumda :) dedigin platesi ilk defa fuyfum demek istedmBenim ilk doğum normaldi 40 biter bitmez winsor pilates Abs sculpting yaptım. Bütün göbeği erittim. Ama gel gelelim ikinci sezeryan olunca 6 ay karın egzersizi yasak dedi doktorum. Daha 4.5 ay oldu biraz mekik çekerim dedim Karnım ağrıdı. Altı ayı dolmasını bekliyorum
Benim ilk doğum normaldi 40 biter bitmez winsor pilates Abs sculpting yaptım. Bütün göbeği erittim. Ama gel gelelim ikinci sezeryan olunca 6 ay karın egzersizi yasak dedi doktorum. Daha 4.5 ay oldu biraz mekik çekerim dedim Karnım ağrıdı. Altı ayı dolmasını bekliyorum
aNm[/QUOTE]CaNm mekik cekmeye devammi ihmal ediyomusun ben cekiyorun plateste yaliyorum korseyede basladm bakalim sabir lazm haldeUOTE="buna, post: 46808701, member: 687549"]Harika, ben de
Krauterhof Anti Cellilute kullanacağım.Bakalım bu akşam başlıyorum..
Ben de mekik çekiyorum bir haftada inanılmaz faydasınıı gördüm başka egzersizler de yapıyorum... Kaç gün sürer onu merak ediyorum...
aNm
Ben de mekik çekiyorum bir haftada inanılmaz faydasınıı gördüm başka egzersizler de yapıyorum... Kaç gün sürer onu merak ediyorum...
aNm
e Sen sezeryanlimiydin canm gibeginden sikayetin var yani dimi..gobeginde bi toparlanma hissediypmusun pekiHarika, ben de
Krauterhof Anti Cellilute kullanacağım.Bakalım bu akşam başlıyorum..
Ben o zaman diyet le beraber hr gün 40 dk pilates yaptım haftada 1 kilo verdim[/QUOTE]Kreme henüz başlamadım iyice ısınıyorum, ondan sonra başlayacağım. Hergün en az 5 tane mekik çekiyorum ve diğer egzersizleri yapıyorum siz yazmayınca ben de yazmadım, bayağı toparlandım bir hafta da öyle ki pantolonlarımda boşluklar oluştu... :)
Ya ewet goremedm bayadir ama yazalim mutlaka masaallah sana ya ben hem plates hem mekik 30 40 tane bende toparlanma hissediyorum tertida bi deisiklik yok ama vucudum topladi goren zayiflamisin diyo[/QUOTE]Kreme henüz başlamadım iyice ısınıyorum, ondan sonra başlayacağım. Hergün en az 5 tane mekik çekiyorum ve diğer egzersizleri yapıyorum siz yazmayınca ben de yazmadım, bayağı toparlandım bir hafta da öyle ki pantolonlarımda boşluklar oluştu... :)
Sen s
e Sen sezeryanlimiydin canm gibeginden sikayetin var yani dimi..gobeginde bi toparlanma hissediypmusun peki
Kızlar nasıl gidiyor mekik ler kremler benim doguma çık az kaldı 20 kilo aldım kilo gitmez diye çok korkuyorum sizce ne yapmali
Kızlar nasıl gidiyor mekik ler kremler benim doguma çık az kaldı 20 kilo aldım kilo gitmez diye çok korkuyorum sizce ne yapmali
Ben sıkılaştığımı hissediyorum, kilo vermeye de başladım :)
Aynen 2kilo verdm bende :)