- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
canım doğumdan sonra hep emzirdin mi peki ?İlk adetimi 5 ay sonra oldum ben ama kişiden kişiye göre değişir bu durum
Tabi tabi hatta hala emziriyorum. 5. Ay adet oldum sonra 3 ay olmadımcanım doğumdan sonra hep emzirdin mi peki ?
canım emzirmeye göre adet olma değişiklik gösteriyor diye okumuştuım ondan sordumTabi tabi hatta hala emziriyorum. 5. Ay adet oldum sonra 3 ay olmadım
tamam canım. ben bide tüplerimi bağlattım adet olamamı geçiktirir mi acaba?40 gün sonra olan da var, 5 ay sonra olan da.
Kişiden kişiye göre değişen bir durum, normali nedir kimse bilmiyor.
Doktorların söylediği 6 aydan sonra düzene oturması gerektiği.
O konuda hiç bilgim ya da karşılaşmışlığım yok maalesef.tamam canım. ben bide tüplerimi bağlattım adet olamamı geçiktirir mi acaba?
tamam canım doktoruma da danışıyım:) sağolunO konuda hiç bilgim ya da karşılaşmışlığım yok maalesef.
Ama 53 gün oldu doğum yapalı demişsiniz, 2.ay kontrolünüzde doktorunuza mutlaka danışın derim.
Ay canim sende benim gibiymisin . Sagolasin yarın doktora gidecem sorarım:)Benim 3.sezeryan doğum sonrası tüplerimi bağlattım 3.5ay sonrası regl oldum kızlarım dada 3.5 ayda olmuştum benim çok sutum olmuyor mama süt ikisi birlikte olduğu için erken oluyorum bir sene ve fazlası regl olmayan da var
Valla bn kırkm cıkana kdr kanamam bitmemisti adetim 2 ay snra gelmistikızlar sezeryan doğum olalı 53 gün oldu kanamam doğumdan 2 hafta sonra kesildi . acaba sezeryan sonrası ne zaman adet olunuyor? sezeryan doğum yapıp ne zaman adet oldunuz ?
kızlar sezeryan doğum olalı 53 gün oldu kanamam doğumdan 2 hafta sonra kesildi . acaba sezeryan sonrası ne zaman adet olunuyor? sezeryan doğum yapıp ne zaman adet oldunuz ?
Doktorun ne karar verdiMerhabalar sana birsey sorabilirmiyim canim ben hamileyim ve normal dogumdan cok korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum. Etrafimdaki herkez kararkmi degistirmeye calistiriyor yok iste 2-3 hafta agrin oluyor,kalkamiyosun cocuga bakamiyorsun. Gercekten bu kadar kötümü agrilar kac gün sürüyor ??? Simdiden tesekkürler
Doktorun ne karar verdi
Bence en sagliklisi normal dogum tabi vucudun buna musaitse eger normal yap bn minyon bi insanim mesela catim dardı doktor dogurursun ama cok yorulursun zorlanirsin riske atmayalm dediler sezeryan oldum oyle baskalarinin dedigi gibi 1-2 hafta sanci cekmedim bn sancin oluyo brz sonucta ameliyat oluyosun ama oyle haftalarca surmedi bnm hic agir is yapmadm dikislerim acilmasn diye ama hepte yatmadm dolasiyodm rahattm yani sadece yatip kalkarken zorlaniyodm ayakkabi corap fln giyemiyordm onuda sagolsun esim yapiyodu yani karar senin tabi ama sezeryan oyle korkulcak bisey degil mesela normal dogumda da yırtılman olabiliyor orana dikis fln atiyolar oda kotu oluyo mesela yani anlican her ikisininde iyi ve kotu yanlari var ama dogallik acisindan bakarsan normali secmelisinDoktorum tabikide normal öneriyor almanyada yasiyorum birda hemen sezeryan yapmiyolar. Ama sonucta karar benim eger cok korkuyorum istemiyorum yapamicagimi düsünüyorum dersen yapiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?