sezeryan doğum sonrası...

ayse1234512

ailemiz 6 kisi oldu:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
312
186
53
39
kızlar sezeryan doğum olalı 53 gün oldu kanamam doğumdan 2 hafta sonra kesildi . acaba sezeryan sonrası ne zaman adet olunuyor? sezeryan doğum yapıp ne zaman adet oldunuz ?

40 gün sonra olan da var, 5 ay sonra olan da.
Kişiden kişiye göre değişen bir durum, normali nedir kimse bilmiyor.
Doktorların söylediği 6 aydan sonra düzene oturması gerektiği.

40 gün sonra olan da var, 5 ay sonra olan da.
Kişiden kişiye göre değişen bir durum, normali nedir kimse bilmiyor.
Doktorların söylediği 6 aydan sonra düzene oturması gerektiği.
tamam canım. ben bide tüplerimi bağlattım adet olamamı geçiktirir mi acaba?

Benim 3.sezeryan doğum sonrası tüplerimi bağlattım 3.5ay sonrası regl oldum kızlarım dada 3.5 ayda olmuştum benim çok sutum olmuyor mama süt ikisi birlikte olduğu için erken oluyorum bir sene ve fazlası regl olmayan da var

Ay canim sende benim gibiymisin . Sagolasin yarın doktora gidecem sorarım:)

kızlar sezeryan doğum olalı 53 gün oldu kanamam doğumdan 2 hafta sonra kesildi . acaba sezeryan sonrası ne zaman adet olunuyor? sezeryan doğum yapıp ne zaman adet oldunuz ?

Merhabalar sana birsey sorabilirmiyim canim ben hamileyim ve normal dogumdan cok korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum. Etrafimdaki herkez kararkmi degistirmeye calistiriyor yok iste 2-3 hafta agrin oluyor,kalkamiyosun cocuga bakamiyorsun. Gercekten bu kadar kötümü agrilar kac gün sürüyor ??? Simdiden tesekkürler

Doktorun ne karar verdi

Doktorum tabikide normal öneriyor almanyada yasiyorum birda hemen sezeryan yapmiyolar. Ama sonucta karar benim eger cok korkuyorum istemiyorum yapamicagimi düsünüyorum dersen yapiyorlar.
Bence en sagliklisi normal dogum tabi vucudun buna musaitse eger normal yap bn minyon bi insanim mesela catim dardı doktor dogurursun ama cok yorulursun zorlanirsin riske atmayalm dediler sezeryan oldum oyle baskalarinin dedigi gibi 1-2 hafta sanci cekmedim bn sancin oluyo brz sonucta ameliyat oluyosun ama oyle haftalarca surmedi bnm hic agir is yapmadm dikislerim acilmasn diye ama hepte yatmadm dolasiyodm rahattm yani sadece yatip kalkarken zorlaniyodm ayakkabi corap fln giyemiyordm onuda sagolsun esim yapiyodu yani karar senin tabi ama sezeryan oyle korkulcak bisey degil mesela normal dogumda da yırtılman olabiliyor orana dikis fln atiyolar oda kotu oluyo mesela yani anlican her ikisininde iyi ve kotu yanlari var ama dogallik acisindan bakarsan normali secmelisin

7 haziranda sezeryan oldum 7 Temmuz'da adet oldum normalden çok yoğun oldu çok kanamam bu arada sezeryan onermem kimseye ben istege bağlı oldum çok kötü geçti aşırı derece ağrım oldu bir hafta boyunca ağladım surekli ağrı kesici ilaçlar ve igne vurdurdum keşke normal yapsaydim

7 haziranda sezeryan oldum 7 Temmuz'da adet oldum normalden çok yoğun oldu çok kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…