Sezeryan doğum yapıp ve ikinci çocuğa hamile olan veya doğuranlar

Durunurum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
314
1
0
Diğer
SLM ARKADAŞLAR BENİM Bİ KAÇ SORUM OLACAK SİZLERE

bende sezeryanle doğum yaptım.. ve yaza ikinci çocuğu düşünüyorum ancak çoooook korkuyorum niyemi acaba diyorum ikinci hamilelikte ilk sezeryan yerinde gerilme ağrı patlıycakmış gibi hisler oluyormu çok korkutucu geliyo bana ..benim göbeğim çok büyüyo . ilk hamileliğimde herkes bana ikizmi demişti..ikincide yine öyle büyürse ameliyat yerime bişey olurmuki PATLAR MATLAR VALLA AKLIMA GELİYO ÇOK KORKUYORUM.......birde ikinci sezeryan daha zor iyileşiyo diye okumuştum doğrumu sizin ikinciler nasıl geçti LÜTFENN ACİL CEVAP

Son düzenleme:
SLM ARKADAŞLAR BENİM Bİ KAÇ SORUM OLACAK SİZLERE

bende sezeryanle doğum yaptım.. ve yaza ikinci çocuğu düşünüyorum ancak çoooook korkuyorum niyemi acaba diyorum ikinci hamilelikte ilk sezeryan yerinde gerilme ağrı patlıycakmış gibi hisler oluyormu çok korkutucu geliyo bana ..benim göbeğim çok büyüyo . ilk hamileliğimde herkes bana ikizmi demişti..ikincide yine öyle büyürse ameliyat yerime bişey olurmuki PATLAR MATLAR VALLA AKLIMA GELİYO ÇOK KORKUYORUM.......birde ikinci sezeryan daha zor iyileşiyo diye okumuştum doğrumu sizin ikinciler nasıl geçti LÜTFENN ACİL CEVAP

6 sene önce kızımı sezeryanla dünyaya getirdim :)
6 ay öncede cennet kuşu olan oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim :(
2.sezeryandan sonra çok çabuk iyileştim belki acım çok büyüktü ben anlamadım ağrıları ama ameliyat yerim çok çabuk toparlandı
şu an 6 ay oldu ve doktorum 1.yıldan sonra hiçbir sakıncası olmaz dedi hatta beni dinlemezsen 8.ayda kalabilirsin dedi farklı bir doktora gittim 6.ay olmuş istersen hamile kalabilirisin 2 doğum arası 1 yılı geçeceği için problem olmaz dedi

Tamda yemek yapma saatinde açtım konuyu galibaaaaaaaaa

kıııızlaaar valla çok merak ediyorum yemeğinizi yapıp gelinde bişeyler yazıııın yaa

6 sene önce kızımı sezeryanla dünyaya getirdim :)
6 ay öncede cennet kuşu olan oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim :(
2.sezeryandan sonra çok çabuk iyileştim belki acım çok büyüktü ben anlamadım ağrıları ama ameliyat yerim çok çabuk toparlandı
şu an 6 ay oldu ve doktorum 1.yıldan sonra hiçbir sakıncası olmaz dedi hatta beni dinlemezsen 8.ayda kalabilirsin dedi farklı bir doktora gittim 6.ay olmuş istersen hamile kalabilirisin 2 doğum arası 1 yılı geçeceği için problem olmaz dedi[/

MRHBA PEKİ İKİNİNCİ HAMİLELİKTE KARNINIZDA HANİ O AMELİYAT YERİNDE AĞRI GERİLME OLDUMU

hiç endişelenme canım.2 sezeryanlıyım.dikiş yerinin hiç sıkıntısı olmuyor.iyileşmede de problem yaşamadım.hatta çok çabuk iyileşti dikiş yerim.hamişliğinin tadını çıkar.

beş ay önce ikinci sezaryanımı oldum ama benim hala hissizlik bazen cızz diye yanma ve en kötüsüde bendede tik olustu biri carpcak canımı yakcan diye tedirgin yasıyorum hala sızlıyor yani ve ilk doğumuma göre daha unutmayacak kadar agrım oldu ameliyattan sonra ve asla doğurmam bir daha dedim ne bileyim belki benim agrı esiğim düsüktür belki sen daha dayanıklısındır

beş ay önce ikinci sezaryanımı oldum ama benim hala hissizlik bazen cızz diye yanma ve en kötüsüde bendede tik olustu biri carpcak canımı yakcan diye tedirgin yasıyorum hala sızlıyor yani ve ilk doğumuma göre daha unutmayacak kadar agrım oldu ameliyattan sonra ve asla doğurmam bir daha dedim ne bileyim belki benim agrı esiğim düsüktür belki sen daha dayanıklısındır

o ilkinde oldu bende cız falan olmadıda 10 günde turp gibiydim...............yani ilk 3 gün berbattı zaten daha berbatı tahtalı köy olur benim için .....ikinci sezeryanı merak ediyorum işte ve hamilelikte karın tam şişince noluyo merak ediyorum...

hiç endişelenme canım.2 sezeryanlıyım.dikiş yerinin hiç sıkıntısı olmuyor.iyileşmede de problem yaşamadım.hatta çok çabuk iyileşti dikiş yerim.hamişliğinin tadını çıkar.

ayy valla ben çok kötüydüm ilkinde yani heralde aynı olucam gibi off kolayı yokmu bunun yaaa

ben 1.5 yıl arayla sezeryanla doğum yaptım.ilki daha kolaydı ikincisinde toparlanmam daha zor oldu.hastane,doktorlar farklıydı ben ona bağladım ama herkes ikinci olduğu için daha zor olduğunu söyledi.yinede geçip gidiyor en fazla 1 haftalık bir zorlanma oluyor.

ay canım 2 yıl yıl önce sezeryanla doğum yaptım
aynen banada ikiz mi diye soruyorlardı göbeğimin büyüklüğünü tarif edemem
neyse ben sezeryandan bir sıkıntı yaşamadım
şimdi 17 haftalık hamileyim hemde ikizlere :1:
şimdilik bir patlama yok bende ağrı sızı bişey yok
sezeryan dikiş yerim bile belli değilki benim
böyle şeylere takam kafanı
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin

ay canım 2 yıl yıl önce sezeryanla doğum yaptım
aynen banada ikiz mi diye soruyorlardı göbeğimin büyüklüğünü tarif edemem
neyse ben sezeryandan bir sıkıntı yaşamadım
şimdi 17 haftalık hamileyim hemde ikizlere :1:
şimdilik bir patlama yok bende ağrı sızı bişey yok
sezeryan dikiş yerim bile belli değilki benim
böyle şeylere takam kafanı
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin

aaa meryem merhaba canım valla sorma komik biraz yazdıklarım ama paranoya yaptım işte......

İlkinde çabucak toparlandım, 2. kötüydü. 10 günlükken bile ağrı kesici vuruluyordum. lohusalık bitimi yeni yeni toparlanıyordum. Ama kişiden kişiye değişiyor.Umarım şanslı kişilerden olursunuz.

Back
X