Sezeryan doğum yapıp ve ikinci çocuğa hamile olan veya doğuranlar

bende 25 ay arayla iki sezeryan geçirdim. ilki zordu ikinci çok kolay geçti. karnımda gerilme yırtılma hissi yaşayıp yaşamadığımı hatırlamıyorum canım.

kokrma canım yaa,dördüz doğuranlar var onları düşün.. nasıl gerilmiştir karınları ama sonuçta kötü birşey olmamıştır yani

meryem cinsiyetleri öğrendinmi bebişlerin seni çok merak ediyorum yazarsan çok sevinirim ben de ikiz istiyorum Allah kısmet eder işşalah bana da böyle bi şansı ..

meryem cinsiyetleri öğrendinmi bebişlerin seni çok merak ediyorum yazarsan çok sevinirim ben de ikiz istiyorum Allah kısmet eder işşalah bana da böyle bi şansı ..

yok canım dah öğrenemedik..gelişimlerimiz,karnımı,yaşadıklarımı buraya aktarırım merak etme
senin de aklındaki soru işaretleride azda olsa cevap veririz umarım

2008 in aralık ayında ilk çocuğumu prensesimi sezeryanla dünyaya getirdim.1hafta biraz fazla sıkıntı çektim ama sonrası iyiydi.ama en çok kas ağrıları zorladı beni.ayağımı bassam ayağım ağrıyordu ,kolumu kaldırsam kolum ağrıyordu.yataktan doğrulamıyordum.neyse ki geçti.benim size sorcağım şu arkadaşlar,şimdi 10 haftalık hamileyim ve karnımda süreli bir sancı sızı durumu söz konusu.bu acaba sezeryandan dolayımı kaynaklanıyor.iç karının ameliyatlı olmasından dolayımı yoksa başka birşeymi.yardımcı olursanız sevinirim.

selamlar bu sayfayı takip edenlere faydam olsun diye durumumuzu yazıyorum
genel anesteziyle sezeryan doğum yaptım oğluma kavuştum
çoook rahat bir gebelik doğum yaşadım sonrasıda öyleydi
şimdi yine hamileyim ikiz kızlarım olacak 24 haftalık olduk
herşey çok güzel ilerliyor,karnım elbette büyüdü görenler doğum yakınmı diyor
ama bir ağrı sızı karnımda olumsuz bir durum olmadı şuana kadar

1 yıl sonra tam bir iyileşme oluyor zaten, o nedenle ikinci gebelikte dikiş yerlerinin sancıması söz konusu olamaz sanırım. Eğer böyle bir durum varsa sebebi başkadır ve doktora danışmak gerekebilir çok rahatsız ediyorsa.
Konuyu açan arkadaşa cevaben yazayım:
sezeryandan sonra normal doğum yapılması bile mümkünken, hamilelikte hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle merak etme. Ben de oğlumu 2009 aralıkta sezeryanla doğurdum.Ve dediğin gibi herkes ikiz mi derdi, o kadar büyüktü. Şimdi 30 haftalık hamileyim ve karnım yine kocaman, hiçbir sızı da yok. Şartlar elverdiği müddetçe de normal doğum yapmak için çabalayacağız doktorumla birlikte inşaallah:)

Merhaba kızlar,ben de 17 ocakta ikinci sezeryanımı oldum.İlki genel anesteziyle olmuştu çok zorlanmıştım gerçi aradan sekiz yıl geçti ama ikinci daha kolay oldu.39. haftada aldılar, belden spinalle oldu doğum. Evet ilk günler zor geçti ama normal.Bunda daha kolay toparlandım.Hamilelikte de bir sorun olmadı dikiş yerimde.Bir oğlum vardı şimdi bir de kızım var.Nasipse 2 yıl sonra üçüncüyü düşünüyorum.

selamlar bu sayfayı takip edenlere faydam olsun diye durumumuzu yazıyorum
genel anesteziyle sezeryan doğum yaptım oğluma kavuştum
çoook rahat bir gebelik doğum yaşadım sonrasıda öyleydi
şimdi yine hamileyim ikiz kızlarım olacak 24 haftalık olduk
herşey çok güzel ilerliyor,karnım elbette büyüdü görenler doğum yakınmı diyor
ama bir ağrı sızı karnımda olumsuz bir durum olmadı şuana kadar
Arası ne kadar geçti peki doğum sonrası ikinci gebelik için?Yazarsanız sevinirim.Benim de erken doğumum var ikiz 25. hafta.Tekrar gebe kalmak ve ikiz olursa mesela ne kadar geçmeli diye merak ediyorum?İkizlerde açılma falan oldu mu sizde?

SLM ARKADAŞLAR BENİM Bİ KAÇ SORUM OLACAK SİZLERE

bende sezeryanle doğum yaptım.. ve yaza ikinci çocuğu düşünüyorum ancak çoooook korkuyorum niyemi acaba diyorum ikinci hamilelikte ilk sezeryan yerinde gerilme ağrı patlıycakmış gibi hisler oluyormu çok korkutucu geliyo bana ..benim göbeğim çok büyüyo . ilk hamileliğimde herkes bana ikizmi demişti..ikincide yine öyle büyürse ameliyat yerime bişey olurmuki PATLAR MATLAR VALLA AKLIMA GELİYO ÇOK KORKUYORUM.......birde ikinci sezeryan daha zor iyileşiyo diye okumuştum doğrumu sizin ikinciler nasıl geçti LÜTFENN ACİL CEVAP
canım ben 17 yaşında evlendim 18 yaşında kızımı sezeryan doğumla elime aldım kızım daha 2 aylıkken oğluma hamile kaldım biraz ameliyat yerim cıdı kabardı falan ama patlama olmadı tabii şimdi oğlum 9 aylık ikiside birden büyüyor ama zor tabii

Back
X