Doğuma Hazırlık Sezeryan Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BusraFati

EvLi👰🤵👩‍❤️‍👨MusMutLu💕ÇocukLu😍🤲👨‍👩‍👦‍👦🤗
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
633
112
53
32
2.ci sezeryanın riskleri var mıdır sizce

Bide arası az benim 2.ci doğduğunda ilki 1.5 yaşında olucak
Arkadasim 3.dogumunu yaptı arada ayni sizin gibiydi 1.5 seneydi ama sorun olmuyor korkmayin hic ☺ saglıkla gelsin insallah.
Sadece dikis üzerinde katlanti kalmamasi icin o üst kısımdaki yaglari aldirirsaniz dümdüz olur karniniz bunu da belirteyim

Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Doktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar var
Anladım canım inşallah canım benim

Doktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar var
Senin de mi ikinci

Oldu

Benim ablam 4.Sezaryen doğumunu yaptı. Korkmayın bir sorun çıkmaz inşallah sağsalim alın kucağınıza

Benim ablam 4.Sezaryen doğumunu yaptı. Korkmayın bir sorun çıkmaz inşallah sağsalim alın kucağınıza
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim

2.ci sezeryanın riskleri var mıdır sizce
Merhaba uzun zaman sonra girdim benim konumu okumuşsunuz aynı durumu yaşıyorsunuz size yazmak istedim o yüzden.ben İzmir de bi devlet hastanesinde 15 ay arayla 2.sezaryenimi olmuştum.o kadar rahat o kadar güzel bi doğum oldu ki, boşunaymış o kadar korkum.ilk doğumum özelde ve berbattı.size en önemli tavsiyem rahat olun,korkacak bir şey yok,imkanlar çok iyi şu anda.dogum sırasında hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym ayetini okudum bana çok iyi hissettirdi doğum nasıl geçti anlamadım çok hızlı ve güzeldi en mutlu günlerimden biri oldu öncesinde boşu boşuna korkup kendime işkence etmişim siz yapmayin rahat pozitif düşünün lütfen

Canım benim çok teşekkür ederim okurum canım Rabbim razı olsun sende Analı babalı büyüt kuzunu İnşAllah saol canım benim moral oldun bana benim ilki özeldeydi ve çok güzel geçti hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…