Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim canım korkuyorum azcıkYok canim 4 sene arayla sezaryen dogum yaptim sorun yasamadim.
Bide arası az benim 2.ci doğduğunda ilki 1.5 yaşında olucakYok canim 4 sene arayla sezaryen dogum yaptim sorun yasamadim.
Arkadasim 3.dogumunu yaptı arada ayni sizin gibiydi 1.5 seneydi ama sorun olmuyor korkmayin hic ☺ saglıkla gelsin insallah.Bide arası az benim 2.ci doğduğunda ilki 1.5 yaşında olucak
Doktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar varYani olmaz değil mi
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederimArkadasim 3.dogumunu yaptı arada ayni sizin gibiydi 1.5 seneydi ama sorun olmuyor korkmayin hic ☺ saglıkla gelsin insallah.
Sadece dikis üzerinde katlanti kalmamasi icin o üst kısımdaki yaglari aldirirsaniz dümdüz olur karniniz bunu da belirteyim
Anladım canım inşallah canım benimDoktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar var![]()
Senin de mi ikinciDoktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar var![]()
OlduDoktorlar öyle diyor ben de yeni doğum yaptım hemen hemen. 2 ay olucak. Doktorlar 2 yıl öneriyor. Ama 1 yıl da sorun olmaz 1 yıl arayla doğum yapanlar var![]()
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederimBenim ablam 4.Sezaryen doğumunu yaptı. Korkmayın bir sorun çıkmaz inşallah sağsalim alın kucağınıza![]()
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederimBenim ablam 4.Sezaryen doğumunu yaptı. Korkmayın bir sorun çıkmaz inşallah sağsalim alın kucağınıza![]()
Merhaba uzun zaman sonra girdim benim konumu okumuşsunuz aynı durumu yaşıyorsunuz size yazmak istedim o yüzden.ben İzmir de bi devlet hastanesinde 15 ay arayla 2.sezaryenimi olmuştum.o kadar rahat o kadar güzel bi doğum oldu ki, boşunaymış o kadar korkum.ilk doğumum özelde ve berbattı.size en önemli tavsiyem rahat olun,korkacak bir şey yok,imkanlar çok iyi şu anda.dogum sırasında hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym ayetini okudum bana çok iyi hissettirdi doğum nasıl geçti anlamadım çok hızlı ve güzeldi en mutlu günlerimden biri oldu öncesinde boşu boşuna korkup kendime işkence etmişim siz yapmayin rahat pozitif düşünün lütfen2.ci sezeryanın riskleri var mıdır sizce
Canım benim çok teşekkür ederim okurum canım Rabbim razı olsun sende Analı babalı büyüt kuzunu İnşAllahMerhaba uzun zaman sonra girdim benim konumu okumuşsunuz aynı durumu yaşıyorsunuz size yazmak istedim o yüzden.ben İzmir de bi devlet hastanesinde 15 ay arayla 2.sezaryenimi olmuştum.o kadar rahat o kadar güzel bi doğum oldu ki, boşunaymış o kadar korkum.ilk doğumum özelde ve berbattı.size en önemli tavsiyem rahat olun,korkacak bir şey yok,imkanlar çok iyi şu anda.dogum sırasında hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym ayetini okudum bana çok iyi hissettirdi doğum nasıl geçti anlamadım çok hızlı ve güzeldi en mutlu günlerimden biri oldu öncesinde boşu boşuna korkup kendime işkence etmişim siz yapmayin rahat pozitif düşünün lütfen